De mii de ani bărbații încearcă să le descopere pe femei, acum și după articolele lor de înfrumusețare. Forma rujului pe care-l folosești poate spune multe personalitatea ta. Incredibil, dar adevărat! Fiecare femeie folosește rujul după propriile maniere, iată de ce el capătă o formă diferită în mâna fiecăreia. Acest lucru inconștient, însă exprimă propria ei lume interioară, care este ascunsă de ochii lumii. Cercetătorii britanici au efectuat un studiu în care au cercetat forma rujurilor după o anumită perioadă de utilizare. Aceștia au clasificat personajele feminine și tipurile lor de caractere conform formei de tăiere a rujului.

Forma rujului apropiată de cea nouă (1) – Această femeie aproape întotdeauna știe ce îi lipsește și ce vrea. Este practică, moderată, conservatoare și încrezătoare. Nu se abate de la reguli și nu-i place să atragă atenția. Urăște să întârzie și trăiește mereu după un plan. Are tendința de a se atașa de un șef sau un bărbat, dedicându-ți viața acestuia. Nu îi place prea mult să iasă în evidența. E rezervată și conștiincioasă.

Ruj rotund, sferic la vârf (2) – Ești o femeie directă, fără fasoane, care poate trece cu ușurință peste convenții. Ai talentul de a aplana conflictele, cu atât mai mult cu cât te caracterizează un temperament echilibrat. Generozitatea îți este o trăsătură recunoscută și, de obicei, lumea ajunge să te placă la prima vedere sau, oricum, într-un interval de timp foarte scurt. Singurul lucru care lipsește într-adevăr unei astfel de femei, este simțul umorului.

Formă nedefinită a rujului (3) – Un simplu fleac poate trezi nemulțumirea ei, dar ea inteligent se ascunde sub masca de veșnic puternică și încrezută în sine. O astfel de femeie, pentru majoritatea oamenilor nu inspiră încredere. Dar ea iubește lucruri frumoase, iubește romantismul și prinții în limuzine albe.

Forma rujului ascuțită, ca un creion (4) – Ești egoistă, curioasă și vrei să fi mereu în lumina reflectoarelor. Acesta se distinge prin dispreț față de opiniile altora și aroganța sa. Din cauza stimei de sine prea mare este foarte dificilă interacțiunea ei cu oamenii. Ea iubește cu intensitate viața și este credincioasă unui singur om sau unei unice cauze.

Vârf plat al rujului (5) – Probabil că ești o femeie care vrea să ajungă direct sau dintr-o data la țintă sau la adevăratul subiect al unei conversații. Deși ai principii morale foarte riguroase, ai nevoia de a fi aprobată de cei din jur. Oamenii din apropierea ta se pot bază pe tine, posezi o veritabilă agerime a minții și adori provocările. Ai un spirit conservator, așa că poți fi extrem de grijulie, de cele mai multe ori, asupra înfățișării tale exterioare.

Ruj de forma unui creion ascuțit cu vârful lipsă (6) – Acest lucru reprezintă spiritul uman la persoanele de sex feminin. Personalitatea ei este dezechilibrată, instabilă și uneori disperată. Frumoasă și veselă, ea este mereu în centrul atenției.

Vârful oblic al rujului (7) – Nu îți place să te supui unui program riguros, ai opinii ferme despre aproape orice subiect, te însuflețești rapid când te pasionează cu adevărat un lucru. Când ai de transmis ceva nu te ascunzi după degete, te pasionează să te contrazici și să ajungi sub lumina reflectoarelor. Îți alegi cu grijă prietenii. Ești capabilă să-ți exprimi cu eleganță și ușurință gândurile, fiind tolerantă cu neajunsurile oamenilor.

Ruj în formă de trunchi de con (8) – Entuziasmul și energia te caracterizează în orice clipă, oricât de măruntă, a vieții. Atunci când îți deschizi gură, cu greu mai poate cineva să îți oprească afluxul de cuvinte. Îți place să fii luată în seamă și dai dovadă de creativitate. Încerci să te conformezi programului tău de activitate, dar îți repugnă să te pliezi sistemului de viață al altcuiva. Ești mereu gata să-i ajuți pe cei din apropierea ta și căzi cu ușurință în mrejele dragostei.

Din păcate, multe femei folosesc acum și luciul de buze, sau cel cu ruj incorporat bazat pe perie, iar identificarea trăsăturilor personalității acestora este mult mai dificilă.

Selecție: Diane.ro, Facebook.com, Reporterntv.ro