Limbajul nonverbal al corpului poate spune multe despre tine chiar și atunci când dormi. În continuare, vei afla ce mesaje ascunde poziția corpului, atunci când te odihnești:

Poziția soldatului

Este practicată de oamenii calmi și reținuți. Nu le plac mediile gălăgioase și au cerințe foarte înalte față de sine și față de cei din jur.

Stea de mare

Oamenii care domn în poziția ”stelei de mare” sunt niște prieteni extraordinari. Sunt gata mereu să asculte și să-i ajute pe ceilalți. De asemenea, nu preferă să se afle în centrul atenției.

Zbor liber

Poziția ”zborului liber” este practicată de oamenii deschiși și îndrăzneți. În situații extreme, pot avea căderi nervoase. Sunt niște firi care nu iubesc critica și situațiile extreme. Apropo, această poziție de somn este benefică pentru digestie!

Poziția fătului

Oamenii care dorm în poziția fătului sunt încăpățânați, dar au niște firi foarte sensibile. Se sfiesc atunci când se întâlnesc cu cineva pentru prima oară, însă se adaptează foarte ușor.

Poziția trunchiului

E practicată de oamenii liniștiți și echilibrați. Aceste persoane se află deseori în centrul atenției și au o încredere foarte mare în oameni, chiar și în cei necunoscuți.

Poziția visătorului

Se consideră că acești oameni sunt foarte deschiși, însă pot avea un comportament cinic. Își formează cu greu o părere; cu toate acestea, își schimbă foarte greu percepția despre lume.

Distribuie articolul: