Fie că se află la volanul unui bolid 4×4 negru, fie că el conduce o decapotabilă roşie, sau bietul hatchback al familiei, culoarea maşinii spune mutle despre personalitatea bărbatului pe care îl iubeşti. Iată care sunt secretele lui, în funcţie de culoarea maşinii pe care o conduce.

Dacă bărbatul tău şi-a cumpărat un 4×4 negru, cu bară de protecţie, jante din aluminiu şi suport cromat pentru barcă, ai de-a face cu un tip sportiv. Lui îi place natura şi aventura, chit că nu reuşeşte să ajungă atât de des pe crestele munţilor, cum şi-ar dori. Aşteaptă-te să poarte des costum şi să aprecieze iniţiativa la tine, mai mult decât grija pentru reduceri sau cunoştinţele despre modă.

Sport argintie

Dacă noul tip cu care ieşi conduce o maşină ultra rapidă sport de culoare argintie sau albă, ai de-a face cu un mare crai. El petrece timpul liber căutând fete drăguţe şi prostuţe, care să-l distreze pentru o noapte. La mare merge mereu la Mamaia şi se laudă că are vilă pe Coasta de azur, deşi nimeni nu a fost vreodată acolo cu el. Pe bărbatul cu decapotabilă nu-l interesează părerea ta despre războiul din Orientul Mijlociu sau faptul că ai o durere de cap fix când vrea el să mergeţi în club.

Moștenire de la ai lui, neapărat albă

Indiferent de marcă, dacă maşina pe care o conduce este relativ veche şi în portbagaj nu are butelie GPL, dar se văd cu ochiul liber coji de ceapă roşie ” de la ţară”, ai de-a face cu un familist convins. Deşi s-ar putea ca mama lui să-ţi facă, ocazional, probleme fiindcă i-ai răpit lumina ochilor şi ” nu eşti destul de bună pentru comoara ei”, el este mereu de încredere. Fidel, devodat şi priceput la treburile casnice, tipul cu maşina veche şi obosită ştie să te scoată din pădure, să repare becurile şi să care vin de la ţară de la mama ta cu spatele.

Dacă tipul tău conduce o maşină cu hatchback, evetual verde sau albastră, ai dat peste un îndrăgostit de ideea de cuplu. Nu o să scapi uşor de el, deoarece a făcut deja planuri pentru Revelion în 6 cu prietenii voştri căsătoriţi şi pentru vara viitoare se gândeşte să încercaţi să va duceţi părinţii la băi. Tot familist, dar mai puţin din devotament şi mai mult din plăcerea de a face totul în doi, tipul cu break n-o să se supere niciodată pe tine că ţi-ai cumpărat un milion de perechi de pantofi.

Mașină de două locuri, portocalie

Există doar câteva mărci de maşini extrem de mici, practice şi urbane până la extrem. Dacă tipul tău are o maşină cât o cutie de chibrituri, de o culoare portocaliu turbat şi fără detalii personale în ea, ai dat peste un pragmatic. Fiind obsedat de aspectul practic al lucrurilor, nu o să fie mulţumit să te aştepte două ore când ieşiţi în oraş. Pentru el, simplu şi practic înseamnă fericirea adevărată. Nu te speti să-i găteşti ceva complicat, cu multe ingrediente exotice, mai bine îi dai o friptură cu cartofi prăjiţi. În vacanţe, o să caute mereu cele mai bune oferte, dar nu pentru că ar fi zgârcit, ci pentru că îi place să câştige timp şi bani dacă are posibilitatea. Nu mai trebuie spus că nu ai nicio şansă la inima lui dacă iei bagaje multe după tine. Va trebui să le ţii în braţe.

Electrică roșie

Ultima categorie de bărbat este şi cea mai rară, cel care conduce o maşină electrică, dar roşie. Este preocupat de mediu şi ar trebui să te aştepţi să ţipe la tine dacă arunci uleiul din tigaie în chiuvetă. La el acasă, totul se reciclează şi portbagajul va fi mereu plin cu saci de gunoi şi sticle goale adunate de pe unde a fost la un grătar. Să nu care cumva să porţi guler de blană sau să arunci chiştoace de ţigări pe jos. El este genul care stinge toate luminile de Ziua Pământului şi visează să meargă în vacanţă în Angola să hrănească nişte copii amărâţi. Nu te lăsa păcălită de roşu, e mai “green” decât oricine.

Distribuie articolul: