Andreea Marin își cataloghează iubitul drep un profesionist și mărturisește că îi este alături atât la repetiții cât și în timpul transmisiei live a emisiunii „Prețuiește Viața” de la TVR. Vezi care sunt declarațiile Zânei Surprizeleor legate de iubitul ei turc.

Andreea Marin se bucură de tot sprijinul iubitului ei, Tuncay Ozturk. Fizioterapeutul o susține în toate proiectele sale și se află chiar alături de ea la repetițiile fiecărei emisiuni „Prețuiește Viața”, iar în timpul transmisiei live de duminică seara, o așteaptă cuminte în culise pentru a o felicita.

Vedeta de televiziune pare fericită și recunoscătoare pentru frumoasa poveste de dragoste de care are parte și îl cataloghează pe Tuncay drept un „profesionist” în ceea ce face în carieră, mai ales că, de ceva vreme, are grijă de lotul feminin de gimnastică a României.

 Andreea Marin și iubitul ei Tuncay

„Tuncay este un profesionist în domeniul lui, eu încerc să-mi fac treabă cât pot de bine în domeniul meu. Mi-a fost alături în culise încă de la prima emisiune pentru că mă susține, avem o viață personală împreună, dar încercam să nu amestecăm profesiile. Și-a făcut prieteni români. România e o țara frumoasă, dar e clar că e aici pentru mine înainte de orice”, a declarat Andreea pentru Protv Magazin.

Interviul acordat de Andreea Marin, dar și de cei cinci experți care în fiecare duminică seară schimbă în bine viața invitaților speciali ai emisiunii „Prețuiește Viața”, poate fi citit aici

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: