Lavinia Pîrva nu ştia despre declaraţia făcută de Andreea Marin în urmă cu câteva săptămâni la adresa ei. Zâna ar fi spus că actuala iubita lui Ştefan Bănică nu e un exemplu pentru Violeta, fiica artistului cu vedeta tv. Întrebată ce părere are despre cele spuse de Andreea Marin, Lavinia s-a abţinut de la prea multe comentarii, însă a menţionat că Andreea Marin nu ar trebui să discute despre ea dacă nu o cunoaşte.

“Eu nu aş vrea să comentez aceste lurcuri şi nici nu am auzit, dar îmi e greu să cerd că a spus aceste lucruri. Dânsa nu mă cunoaşte şi nici nu are de ce să vorbească despre mine. Nu cred că ar avea de ce să spună asta. Am numai cuvinte frumoase la adresa ei. Nu vreau să comentez mai multe.”, a spus Lavinia.

Cât despre întâlnirea dintre Lavinia şi copiii lui Ştefan Bănică, iubitul ei, vedeta a preferat ca aceste amănunte să rămână în privat. “Acest subiect nu-l vorbesc la tv. Sunt lucruri pe care vreau să le ţin pentru mine. E prematur să mă gândesc la asta. Încă nu am trăit acest lucru. Suntem la început de relaţie. Nu vreau să vorbesc despre întâlnirile cu micuţii lui Ştefan. Ne iubim, da, dar atât. Cât eu sunt feiricită şi iubesc, mai departe nici nu vreau să mă gândesc. Mi-e foarte bine acum. În trei cuvinte îl descriu pe Ştefan: „tandru, cu umor şi un om deosebit”, a declarat Lavinia la Kanal D.

 

Sursa/foto: www.cancan.ro

Distribuie articolul: