Unii dintre cei mai excentrici sociologi, care și-au dedicat majoritatea timpului să studieze caracterul feminin, au ajuns la concluzia că pot trage anumite concluzii despre o femeie în funcție de forma unghiilor acesteia sau de manichiura preferată.

În acest sens, au fost identificate cinci tipuri de forme de unghii sau de manichiuri preferate de majoritatea femeilor, care ascund trăsături concrete ale caracterului acestora.

Cele cinci forme de unghii în baza cărora au fost trase concluziile legate de caratcterul unei femei sunt: unghile lungi cu vârful ascuțit, unghiile scurte tăiate la baza buricelor degetelor, unghiile medii cu vârful pătrat, unghiile cu vârful rotunjit și unghiile perfect ovale.

Unghiile lungi cu vârful ascuțit

Femeile care preferă să poarte unghii lungi cu vârful ascuțit se consideră foarte sexy, iubesc provocările și își doresc să fie mereu în ton cu moda. Au personalități puternice și nu le place deloc să piardă vreo dispută, de orice fel ar fi ea. Uneori, dacă este necesar, sunt infidele pentru a obține ceea ce își doresc.

pinterest.com

Unghiile scurte, tăiate la baza buricelor degetelor

Aceste femei iubesc lucrurile drăguțe. Sunt foarte fragile, foarte sensibile și sunt conștiente de faptul că dacă doresc să obțină ceva în viață au de lucru. Nu desconsideră persoanele din jur, își doresc mereu să-i ajute pe cei care au nevoie și le place să se dedice vieții de familie în totalitate. Au un caracter amoros puternic și uneori pot deveni posesive. Nu sunt infidele.

Unghiile medii, cu vârful pătrat

Aceste femei sunt destul de egoiste, egocentriste și nu pun suflet în mai nimic din ceea ce fac. Sunt interesate, în mare parte, doar de propria persoană și desconsideră bărbații aproape în totalitate. Cu toate acestea, dacă ajung să se îndrăgostească, sunt, paradoxal, cele mai fidele. Încearcă în acest caz să clădească foarte multe alături de bărbatul pe care îl au lângă ele.

pinterest.com

Unghiile cu vârful rotunjit

Femeile care poartă unghiile cu vârful rotunjit sunt considerate a fi adevărate oportuniste. Sunt joviale, foarte feminine, conștiente de cât de atractive pot fi dacă își doresc și acest lucru le face să le placă să obțină absolut tot foarte ușor, folosindu-și feminitatea. Cu toate acestea, sunt unele dintre cele mai loiale prietene și pun mereu pe primul loc familia.

pinterest.com

Unghiile perfect ovale

Femeile cu unghiile perfect ovale adoră viața și să experimenteze din toate punctele de vedere, fără să le pese prea mult dacă sunt bârfite din cauza acestui lucru. Se acceptă în totalitate pe ele însele și nu le este frică să recunoască ceea ce sunt. Cu toate acestea, dacă își găsesc jumătatea ideala, devin și ele partenerele ideale, la rândul lor.

pinterest.com

Distribuie articolul: