Milla Jovovich este însărcinată acum cu al treilea copil. A împlinit recent 44 de ani şi are cel mai frumos cadou: un bebeluş!

Milla Jovovich a trecut acum ceva timp printr-o mare durere, despre care a povestit pe contul său de instagram, când a pierdut o sarcină. Iată că acum, la 44 de ani, este fericită! ea va deveni mamă penru a treia oară. Chiar de ziua ei, vedeta a postat o imagine în mediul online în care apare cu burta la vedere, semn că nu mai are mult până când va aduce bebeluşul pe lume.

Ea a scris şi un mesaj emoţionant, acum trăieşte cea mai mare bucurie din viaţa ei.

„Înainte de toate, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru mesaje, pentru gândurile bune. Îmi face incredibil de bine să văd cât de mulţi oameni se gândesc la mine. Am 44 de ani, sunt însărcinată, totul e precum un miracol trimis chiar de Dumnezeu!”

Drama actriţei din ”Al cincilea element”. Milla Jovovich a povestit trauma pierderii unei sarcini şi durerea simţită în timpul avortului

E una dintre cele mai staruri de la Hollywood şi a ales să se alăture colegelor de breaslă care militează împotriva noii legi date în Alabama, care interzice femeilor să facă avort. În acest sens, actriţa şi-a povestit trauma legată de un avort suferit.

Noua lege interzice femeilor trecute de şase săptămâni de sarcină să mai facă avort, fie ea rezultată în urma unui incest ori a unui viol. Mila Jovovich se alătură femeilor de pretutindeni care militează împotriva acestei decizii şi povesteşte, cu mare durere, trauma suferită în urma unui avort de acum doi ani.

Sursa: Okmagazine.ro

Citește și: Milla Jovovich, însărcinată la 43 de ani, după ce a suferit un avort spontan: „Am sentimente de bucurie completă și groază”