Are doar 24 de ani, iar la această vârstă a reușit să-l seducă pe Ionuț Nicolae Pascu alias Pepe și să-i mai și nască două fetițe. Raluca Pascu arată senzațional, chiar dacă a născut ultima dată chiar acum două luni. Cum arată soția lui Pepe acum, vedeți mai jos.

Ieri seară, Pepe și aleasa inimii lui au participat la petrecerea organizată în cinstea nunții Andei Adam cu Sorin Andrei. Deși n-a trădat acestu lucru ieri, Pepe a distribuit abia astăzi o colecție de fotografii de la evenimentul de ieri, în care a afișat, precum și se aștepta, frumusețea iubitei sale soții.

„Casa de piatră, frumoșilor”, spune Pepe, în descrierea unei fotografii realizate alături de miri. În fotografie, Pepe apare cu tradiționala sa coadă, prinsă la ceafă, dar și cu o ținută formată din cămașă și pantaloni bleomarin. Raluca, la rându-i, a ales să poarte o rochie argintie, care i-a lăsat dezgolită zona umerilor. Tânăra soție a lui Pepe și-a completat ținuta cu o pereche de sandale roz și o pereche de cercei lungi și stălucitori.

Deși a născut recent, Raluca trădează o recuperare excelentă. Și ce dacă în acești pantofi soția lui Pepe apare mai înaltă decât el?

La aceeași nuntă, Raluca și Pepe s-au întâlnit cu nașii lor de cununie: cuplul Măruță, în familia cărora barza va aduce o fetiță chiar în luna iulie. Și fanii lui Pepe au remarcat că interpetul are o soție care arată excelent.

 

 

Amintim că Pepe și Raluca au devenit părinții celei de-a doua fetițe, Rosa Alexandra, chiar de Florii, anume de aceea i-au dăruit un prenume floral.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: