Acest articol este dedicat bărbaților care caută răspuns la întrebarea „ce să dăruiesc iubitei de 14 februarie?”. Există câteva lucruri pe care și le dorește orice femeie, sunt obiecte pe care femeile le pot avea în căntități nelimitate. Iată mai jos o listă cu câteva cadouri pe care le așteaptă femeia iubită.

Uită de faza că tu ai fi cel mai bun cadou. Femeile nu au nevoie atât de cadoul propriu-zis, cât de atenția ta. 

 

PARFUMERIE ȘI COSMETICĂ. Orice femeie are nevoie de cosmetică, chiar dacă tu crezi că are îndeajuns. Femeia de lângă tine fie își mai dorește ceva din cosmetică, fie din ceea ce are e pe sfârșite. Parfumurile. Oricâte nu ar avea o femeie, încă unul, nu strică. Totuși, în materie de cosmetică și parfumerie ar trebui să ții cont de preferințele femeii iubite.

 


GENȚI ȘI PANTOFI
. Gențile și pantofii fac parte din aceeași categorie de lucruri, pe care o femeie le poate avea în cantități nelimitate. Fii mai atent la ce măsoară, se uită, atunci când mergeți împreună la shopping. Da, bărbaților nu le plac cumpărăturile, dar ai putea face o excepție pentru femeia iubită.

 

 

BIJUTERII. Când vine vorba de bijuterii pentru persoana iubită, trebuie să fii atent și aici la ce se uită iubita ta și la ceea ce are deja. Totuși, în acest caz, poți și improviza, trebuie doar să știi mărimea degetelor, dacă vrei să-i cumperi un inel. Te asigur, dacă îi cumperi un inel simplu ca design, dar încununat cu o piatră prețioasă sau semiprețioasă, bucuria ei nu va avea margini.

CĂRȚI. Cărțile sunt cel mai bun cadou, totuși nu oricare femeie va prețui un asemenea dar, trebuie să recunoaștem. Dacă iubita ta e împătimită după lectură, acesta ar putea fi un cadou perfect. Trebuie să ții cont de ce anume îi place să citească femeia de lângă tine. Ai putea să-i oferi chiar un cadou prin care vrei să spui ceva. Spre exemplu, dacă îți dorești un copil de la soția ta, nu ai decât să-i dăruiești o carte pentu viitoarele mămici și să-i spui că,  în curând, îi va prinde bine.

  

 

LENJERIE. Dacă poți combina un cadou care poate fi pentru ea, dar și pentru tine, aceasta poate fi doar lenjeria. Tot ce trebuie să știi, este mărimea ei, pe care o poți afla dacă scotocești un pic prin sertarul ei cu lenjerie intimă. Aici poți să alegi ceea ce îți place ție, dar ținând cont și de preferințele ei.

  

 

BILETE PENTRU VACANȚĂ. Ziua Îndrăgostiților este o ocazie perfectă ca să-i dărui iubitei tale biletele pentru vacanța mult așteptată. Totuși, acest lucru trebuie să-l faci, doar dacă vacanța sau mini vacanța este aproape, adică ai planificat-o special pentru 14 februarie, altfel, riști să creezi senzația că ai vrut să „prinzi doi iepuri dintr-o dată”, ceea ce o va indispune.

  

 

ȘEDINȚE DE ÎNFRUMUSEȚARE. Dăruiește-i iubitei tale, un vaucer pentru o ședință de înfrumusețare sau mai multe, la un salon SPA. Masaj, împachetări cu ciocolată, măști pentru față și corp, lista serviciilor a saloanelor de frumusețe e foarte lungă, o vor bucura oricare din ele. Totuși, nu te sfătuim să-i dăruiești un vaucer pentru o tunsoare, spre exemplu, o poți face să creadă că nu arată bine cu tunsoare pe care o are. Acest lucru îl poți face, doar dacă știi că și-l dorește sau ți-a spus despre asta.

O NOAPTE ÎN DOI LA HOTEL. Acest cadou e potrivit, mai ales pentru cuplurile căsătorite. Dacă aveți copii, roagă din timp pe cineva să rămână cu ei, pe mama sau pe soacra ta sau angajează o bonă. Schimbă atmosfera, evadează împreună cu ea din rutina zilnică. Fă-i cadou și ei și ție, o cină romantică, iar apoi continuați seara într-o cameră de hotel. O asemenea seară, va împrospăta cu siguranță relația voastră, oricare ar fi durata ei.

UN ANIMAL DE COMPANIE. O pisică, un papagal, peștișori sau un cățel poate fi un cadou extrem de dulce, dar care odată dăruit, necesită, pe viitor, responsabilitate din partea iubitei tale. Când decizi să-i faci un asemenea cadou, trebuie să fii sigur că s-ar bucura de el. Discutați în prealabil la această temă. Să nu-i aduci un asemenea dar dacă nu ești sigur că va fi bucuroasă de el.


FLORI.
Nu uita și de flori, femeile le adoră. Atunci când îi dăruiești flori îi demonstrezi cât de importantă este pentru tine. Acestea pot însoți un cadou sau pot fi un dar separat. Un buchet uriaș de flori poate fi un dar extrem de plăcut.

  

 

INTERZIS SĂ DĂRUIEȘTI! În nici un caz să nu-i dăruiești tehnică de uz casnic, de gen: aspirator, mixer sau orice altceva. Cadoul trebuie să fie destinat ei, nu casei, nu mașinii și nici ție. Nu dărui bani, doar dacă ea nu îți cere acest lucru. Îi va fi foarte plăcut dacă o să-i faci o surpriză, efortul se merită și vei fi răsplătit pe deplin. Conform codului Bunelor Maniere, e nepoliticos să dăruiești bani, astfel, poți demonstra că nu ai avut timp pentru ea, ca să-i găsești un cadou.  


SFATURI.
Multe din cadourile sus menționate, ar putea să-ți fie greu să le alegi de unul singur. O opțiune ar fi să fii atent atunci când mergeți împreună la shopping și să observi ce spune că-i place; uneori femeile nu știu să spună lucrurilor pe nume, așa e natura lor, învață să o înțelegi. Ai putea să o rogi pe prietena ei cea mai bună să te ajute în alegerea cadoului, ea se va descurca cu siguranță, mai bine decât tine în cosmetică și genți. O a treia opțiune e să-i cumperi un vaucer pentru parfumuri, cosmetică, geantă, pantofi sau orice alt ceva, în cazul în care nu ești sigur dacă o să-i placă ceea ce vei alege.

  

 

Acest articol e destinat bărbaților. Dacă ești femeie, nu ai de cât să-l lași deschis, ca iubitul tău să-l vadă. Un 14 februarie cât mai frumos!