Preferințele sexuale ale iubitului tău sunt o enigmă pentru tine? Cu toate că orice problemă ar trebui discutată, multe femei au o reținere în a vorbi deschis cu iubitul pentru a află ce își dorește el în pat. Însă, poți afla ce preferințe sexuale ascunde partenerul tău, în funcție de zodia în care s-a născut:

Berbec

Bărbatul Berbec adoră să fie apreciat și lăudat, iar atunci când vine vorba de sex, este suficient să-i spui câteva cuvinte prin care să-l faci să înțeleagă cât este de dorit. Se va excita la maximum atâta timp cât te porți cu el ca și cum ar fi un trofeu. Arată-i că ești norocoasă să-l ai lângă tine și vei avea parte de cele mai bune partide de sex.

Taur

Deși bărbatul născut în zodia Taur pare greu de cucerit în pat, totul este foarte simplu cu el. Este suficient să-l atingi, să-i șoptești la ureche vorbe deocheate și să creezi o atmosferă intimă, romantică. Îl vei avea la picioarele tale și vei avea parte de cele mai grozave partide de sex dacă reușești să-i stârnești apetitul sexual. Gemeni

Bărbatul născut în această zodie are o plăcere deloc neobișnuită. Înainte de a trece la acțiune, adoră să-și privească partenera cum se atinge singură, cum se mângaie, cum se excită. Fiind lipsit de inhibiții, adoră nebuniile și își va coordona fiecare mișcare pentru a avea satisfacție sexuală totală.

Rac

Bărbatul Rac preferă o femeie cu inițiativă, nu se supără dacă aduci câteva jucării sexuale în dormitor, din contra, îi vei pune imaginația la contribuție și vei avea parte de cea mai bună partidă de sex. Încearcă să-l supui, în mod sigur nu va avea nimic împotriva, ba chiar se va excita la maximum.

Leu

Bărbatul născut în zodia Leu este destul de egoist din fire și va încerca să obțină satisfacția sexuală doar prin poziții dominante. Îi place sexul sălbatic și dorește ca partenera să fie la fel de deschisă ca și el. Cu el ai putea foarte ușor să joci rolul de victimă, în mod sigur vei avea parte de o partidă grozavă de sex.

Fecioară

Bărbatul născut în această zodie este adeptul plăcerilor sexuale, caută atât satisfacerea proprie, cât și satisfacerea partenerei. Jucăriile erotice îl excita și întotdeauna va accepta să faceți un mic joc pentru că totul să fie mai “picant”.Balanță

Bărbatul Balanță nu este greu de mulțumit. El poate să atingă cele mai înalte culmi ale plăcerii dacă știi ce să faci în pat și mai ales dacă-l surprinzi cu partide de sex în locuri inedite. Adoră să fie răsfățat și alintat și în mod sigur vei avea parte de o partidă grozavă de sex dacă știi și cum să-i vorbești în pat.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este foarte ușor de cucerit, el este extaziat în momentul în care știe că este pus pe o listă de așteptare și nu-i va fi ușor să te cucerească. Adoră provocările și-i place o femeie care nu-i pică din prima la pat. Joacă-te cu el, fă-l să te urmărească mai ceva precum o “pradă” și apoi bucură-te de o partida grozavă de sex cu el.

Săgetător

Bărbatul născut în această zodie adoră parfumurile. O noapte învăluită în tot felul de arome îmbietoare în mod sigur îl va cuceri. Se excită la maximum când atmosfera creată este una romantică. Îi plac atingerile și săruturile lungi. Răsfață-l și în mod sigur te vei bucura de tot ceea ce are mai bun de oferit.

Capricorn

Capricornul este destul de capricios atunci când vine vorba de sex. Tocmai de aceea trebuie să te dezbraci de caracter și să dai tot ce ai mai bun din tine. Fii directă, arată-i ce-ți place, joacă-te cu simțurile lui și nu ezita să aduci și câteva jucării sexuale în dormitor. Doar în acest mod îl vei putea satisface complet.

Vărsător

Vărsătorul adoră o partidă nebuna de sex. Dacă te vei trezi trasă de păr sau pălmuită, să nu te mire. Totul este trăit intens de el, așa că trebuie să te lași dominată și în mod sigur se va excita la maximum. Vei experimenta cele mai puternice senzații și vei avea parte de o satisfacție sexuală completă.

Pești

Bărbatul născut în această zodie are o fantezie demnă de filmele porno. El nu recunoaște acest lucru și tocmai de aceea trebuie să știi cum să joci. Adu o cameră de filmat în dormitor și fă-i o provocare. Extazul va fi garantat și, cine știe, poate chiar te va uimi cu câteva mișcări noi. În mod sigur vei avea parte de o partidă grozavă de sex cu el.

 

 

 

 

Distribuie articolul: