Se află în permanență în vizorul camerelor de filmat, de aceea designerii care au fost angajați pentru a avea grijă de imaginea sa, își depun toată străduința. Presa de peste ocean a deconspirat secretele de frumusețe ale lui Michelle Obama. Ce o ajută să arate atât de bine la vârsta de 51 de ani, pe care a atins-o recent, vedeți mai jos. 

Tenul. Dacă analizați atent fața lui Michelle Obama, veți vedea că aceasta e lipsită de riduri. Uneori, ședințele foto cu participarea Primei Doamne a SUA scot în evidență faptul că Michelle are un ten foarte strălucitor. De obicei, tenul femeilor afro-americane elimină mult sebuum, iar Michelle Obama nu este o excepție. Prima Doamnă folosește creme anti-rid foarte ușoare, iar machiajul care îi este aplicat, e foarte natural. Michelle Obama își îngrijește foarte bine sprâncenele, care îi sunt foarte înguste. Soția lui Barack Obama vizitează cosmetologul o dată la două săptămâni. 

Manichiura. Dragostea pentru naturalețe, a lui Michelle Obama, se regăsește și la înghrijirea manichiurei. Soția lui Barack Obama se poate lăuda cu degete lungi și mâini foarte îngrijite. Unghiile sale sunt acoperite cu ojă de culori pastelate, care se asociază cu orice nuanță a ținutelor vestimentare. 

Părul. Tunsoarea lui Michelle Obama reprezintă un Carre prelungit, care e strâns foarte rar la spate. Michelle Obama are păr creț și neascultător, de aceea îl netezește în fiecare dimineața cu placa. Pentru a avea un păr puternic și strălucitor, Michelle Obama își clătește podoaba capilară cu suc de aloe. 

Secretul tinereții. Presa americană scrie că Michelle Obama se alimentează regulat cu mere de soi Uttwiler Spätlauber, care sunt cultivate în nordul Elveției. Despre puterea de întinerire a acestor fructe se știe deja de peste 3 secole. Aceste mere nu-și schimbă exteriorul și nu putrezesc timp de 4 luni după ce au fost culese. Astăzi, în Elveția au rămas doar 20 astfel de pomi fructiferi. Merele acestora conțin celule stem care prelungesc tinerețea.

Machiajul. Michelle este adepta stilului natural și atunci când se machiază. Make-up-ul său se observă foarte rar cu ochiul liber. Preferă farduri de culoare cmaro închisă sau de culoare azurie-lila. Prima Doamnă a SUA utilizează creionul dermatograf de culoare neagră. La machiajul de zi, folosește rimelul, iar pentru cel de seară – genele artificiale. Pentru că posedă un contur pronunțat al buzelor, Michelle folosește doar luciul de buze semi-transparent, de culoare caramel.

Silueta. Michelle are un antrenor personal – Cornell McClellan. Acesta declară că Michelle și Barack participă la antrenamente comune, în ciuda faptului că posedă programe diferite. Se pare că numai atunci soții se pot relaxa și distra împreună. În ciuda antrenamentelor, Michelle adoră cartofii prăjiți și renunță foarte rar la această plăcere.

Foto: photos.syracuse.compopsugar.comswissinfo.chhellobeautiful.comblackhairstyle.com

Distribuie articolul: