Rosie Huntington-Whiteley este nu doar unul dintre cele mai populare modele de pe Instagram, ci și una dintre cele mai carismatice și senzuale prezențe din showbiz. Iubita actorului Jason Statham mai e și foarte generoasă atunci când vine vorba de secrete de frumusețe și nu a ținut ascunse nici trucurile care o ajută să aibă un corp atât de bine sculptat.

Rosie le-a împărtășit celor peste 6 milioane de abonați la contul său de Instagram câteva secrete legate de suplețea sa.

👒👙🌞

A video posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

Pentru mine, sala nu este o prioritate. Totul pornește de la cât efort fizic depui în general. Abia după aceea îți poți orienta organismul.

Nu sunt o amatoare de diete inventate. Am crescut în provincie. Dacă am vrut să-mi detoxifiez organismul, să dau jos din kilograme sau să mă alimentez sănătos, din toată dieta am exclus carbohidrații și zahărul rafinat. Organismul meu reacționează excelent la excluderea carbohidraților, iar eu o aplic înainte de orice eveniment importat.

Last night attending the premiere for #MechanicResurrection wearing @balmain @olivier_rousteing 💕

A photo posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

Am un sfat pentru cei care vor să dea jos câteva kilgrame: nu apelați la practici extreme. Și încă ceva: a bea o sticlă mare de apă în fiecare zi este o practică foarte bună. Vă ajută să scăpați de efectul de edem.

De obicei, după asemenea sfaturi ți se întunecă în fața ochilor, însă rețineți că asta chiar funcționează. Apa este medicamentul Lui Dumnezeu  pentru noi, iată ce vreau să vă spun” – acestea sunt câteva sfaturi pe care modelul le-a împărtășit fanelor curioase.

New arrivals #RosieForAutograph @marksandspencer 🌸🌟🌷

A photo posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

Foto: Instagram, popsugar.com

Distribuie articolul: