Cea mai vorbăreață prezentatoare TV din Rusia, Tina Kandelaki, atrage privirile oricui cu tatuajul pe care îl poartă pe suprafața mâinii stângi. Este vorba despre un simbol magic. Despre ce semnifică, aflați în continuare.

Pe lângă succesul în cariera profesioanlă, Tina este o femeie care are mare grijă de felul în care arată.

La cei 39 de ani, pe care îi are, Tina a reușit să nască doi copii și să se despartă de fostul soț.

Acum câțiva ani, aflându-se în același automobil cu un businessman renumit din Rusia, a suferit un accident crunt, după care, încă mult timp avea să poarte mănuși pentru a-și ascunde arsurile.

După un timp, însă, Tina a fost observată la o petrecere: fără mănuși, dar cu un tatuaj care a făcut senzație. Era vizibil, însă, că tatuajul a fost făcut pe cicatricile lăsate de arsuri.

După primele ieșiri în public, oamenii aveau impresia că semnul tatuat pe mână este ”cheia Sol”, deci se aștepta ca Tina să-și înceapă o carieră muzicală.

Tina a tăcut mult timp, de când a început să fie întrebată ce înseamnă tatuajul pe care și l-a făcut pe mâna stângă.

Recent, însă, taina acestui tatuaj a fost deconspirată. Pe mâna stângă a vedetei, este tatuat un simbol magic al puterii.

Specialiștii semioticieni ruși afirmă că acesta se numește ”kho-ku-rei” și nu simbolizează altceva decât energia cosmică și energia luminii. Posesorul unui astfel de simbol, se pare, reușește să se trateze singur la nivel emoțional.

Simbolul este foarte străvechi, fiind numit și ”întrerupător” care poate spori valurile de energie ale posesorului. Din japoneză, ”kho-ku-rei” înseamnă ”puterea este aici”.

Această semnificație se confirmă foarte sincer în viața Tinei: a devenit o femeie de succes care nu mai privește la ceea ce a trăit în trecut. Asta, în ciuda faptului că a fost învinuită și de apartenența la o sectă religioasă, din cauza tatuajului său.

Surse foto: www.asi-sea.com, www.pinterest, bez-makiyazha.ru, www.spletnik.ru, belradio.net, facebook.com.

Distribuie articolul: