În această vară va dirija Venus, iar fiecare zodie va avea parte de surprize. Află în ce zi se vor petrece schimbări majore pentru zodia ta.

Astrologii spun că luna iunie va fi prilej de afirmare pentru zodiile de Foc, în iulie zodiile de Pământ vor cunoaște dragostea adevărată, iar august este plină de belșug pentru toți nativii.

Berbec – Vei găsi timp pentru suflet. Sezonul cald va fi prilejul perfect pentru a lăsa deoparte proiectele grele, pentru a te concentra mai mult asupra sufletului. Caută să te odihnești mai mult și să analizezi lucrurile pe toate planurile. 25 iulie va fi ziua în care totul se va schimba în bine pentru tine, căci vei începe să ai parte de tot mai multă prosperitate și de pace în familie.

Taur – Vor urma schimbări neașteptate. Profită de timpul liber pe care îl ai la începutul verii pentru a călători și a te distra alături de cei dragi. La jumătatea lunii iulie vei avea parte de o schimbare majoră în ceea ce privește câștigul material, iar dacă vrei să îți schimbi locul de muncă, atunci va fi prilejul perfect să cauți un job mai bun. De pe 18 iulie bunăstarea va veni și în viața ta și, spre deosebire de alte perioade, vei avea mai mult timp la dispoziție pentru a-ți îndeplini visurile.

Gemeni – Vei regăsi bucuria. Vara a venit deja cu vești bune pentru tine, iar intuiția te îndeamnă să faci tot mai multe schimbări, mai ales în viața personală. Astfel, de la începutul lunii iulie, vei trăi cele mai frumoase momente de iubire. Dacă ești singur, astrele îți vor scoate în față partenerul potrivit, asta dacă vei fi dispus să accepți pe cineva în viața ta. Începând cu 11 iunie ai început să regăsești lucrurile care cândva te bucurau, așa că mergi mai departe cu zâmbetul pe buze în căutarea sinelui.

Rac – Ai grijă la buget. După cum era de așteptat, vara este cea mai frumoasă perioadă pentru tine, iar lucrurile bune au început să apară încă de pe 21 iunie. Drept urmare, este de așteptat să ai parte oricând de schimbări în bine, chiar dacă vei fi puțin trist din cauza faptului că nu ai un buget pentru concediu. Pe 16 iulie Luna Nouă va avea o influență puternică asupra restului verii, așa că profită la maximum de momentele frumoase ce vor veni când nici nu te aștepți.

Leu – Te vei simți în sfârșit ocrotit. Venus va face ca această vară să fie una specială pentru tine și va avea grijă ca totul să-ți meargă bine cât timp ea va guverna. Este posibil să întâmpini anumite probleme după retrogradarea ei, ce va începe pe 25 iulie, însă nu este cazul să te îngrijorezi prea tare. Așadar, de pe 5 iunie și până pe 25 iulie ai parte doar de surprize plăcute.

Fecioară – Te așteaptă o vară plină de noroc. Parcă astrele s-au aliat ca totul să-ți meargă bine în acest sezon. Vei reuși să strângi mai mulți bani, sau vei începe un proiect amplu legat de locuință, iar dacă încă nu ți-ai găsit jumătatea, ea ți se va arăta în luna iulie. 11 august este ziua schimbărilor, așa că, dacă vrei ca totul să-ți meargă bine, alege să mergi în concediu după această zi magică, sau programează-ți evenimentele importante spre mijlocul ultimei luni de vară.

Balanță – A sosit vremea faptelor. Toate elementele spun că vei avea o vară de neuitat, cu multe călătorii. Tot în primele două luni din acest sezon reușești în sfârșit să rezolvi anumite probleme apărute încă de la începutul anului. De pe 5 iunie Venus a lucrat intens asupra vieții tale și cu siguranță ai început să observi anumite schimbări în bine. În iulie poți lăsa liniștit toate problemele grave, căci soarta îți va zâmbi și ție.

Scorpion – Ai parte de o întâlnire remarcabilă. Vorbim aici de o întrevedere cu astrul care a guvernat mult timp asupra zodiei tale, Saturn. Chiar dacă ți-a creat anumite probleme în trecut, de data aceasta a venit să se revanșeze și te va ajuta foarte mult pe plan profesional. Astfel, 15 iunie a reprezentat un moment cheie din viața ta, iar până la jumătatea lunii septembrie nu este indicat să îți faci planuri pe termen lung, ci gândește în pași mărunți, căci doar așa vei avea succes.

Săgetător – Descoperi lumina. Fie că ești într-o călătorie spirituală, ori cauți o explicație la anumite probleme ivite în ultima perioadă, la finalul lunii iunie vei descoperi ceea ce căutai de atâta vreme. Drept urmare, iulie vine ca o gură de aer pentru tine și poți răsufla liniștit, știind că grijile tale s-au dus. 1 iulie va fi deci ziua schimbării pentru tine, așa că profită cât poți de mult de această vară.

Capricorn – Relaxare, relaxare, relaxare. Chiar dacă vara a început cu o mulțime de responsabilități pentru tine, începând cu finalul lui iunie poți începe să te relaxezi. Reușești ca în iulie să te bucuri de o perioadă de odihnă și să închei anumite proiecte mai dificile. Din 2 iulie, când te ve întâlni cu Luna Plină, dorințele și visele mai vechi ți se vor îndeplini și vei obține în sfârșit satisfacția în urma unor proiecte începute de acum câteva luni.

Vărsător – Vei reuși doar dacă muncești mai mult. Încă de la începutul lunii iunie ai avut parte de o serie de schimbări drastice, iar acum ești pe o direcie nouă în viața ta. Drept urmare, vara va fi pentru tine o vreme a tranziției, motiv pentru care vei analiza ce ai făcut greșit până acum și ce trebuie să schimbi la tine. Cu cât treci la fapte mai repde, cu atât vor veni și rezultatele. 31 iulie va fi ziua în care Luna va amplifica nevoia de a găsi un partener de drum, iar dacă îl ai deja, acesta îți va oferi multe momente frumoase.

Pești – Vara iubirii adevărate. Pentru a ajunge acolo unde ți-ai dorit, este cazul să deschizi mai bine ochii, pentru a vedea acele obstacole care te-au împiedicat până acum să-ți urmezi visul. Doar așa vei vedea și cine îți este alături cu adevărat și încearcă să rupi legăturile cu cei care te țin pe loc. Încă de pe 11 iunie ai început un proces de transformare, doar că nu este cazul să te păcălești singur. Nu uita că tu ești cel care poate aduce o schimbare în viața ta.

Sursa

Distribuie articolul: