Orice femeie vrea să arate mereu bine și la modă, iar seara de Revelion este un moment unic în an pentru a demonstra acest lucru. Cu bani puțini sau mulți – putem avea o ținută de invidiat doar dacă ținem cont de anumite sfaturi. Și cum de machiaj deja ne-am preocupat, trecem la vestimentație. Dacă garderoba ta e plină ochi și nu știi ce să alegi, micșorează posibilitățile, evitând să faci o legere greșită. Ce să excludem totalmente din ținuta de Revelion ne recomandă designerul vestimentar Evgheni Hudorojcov. 1. Sclipiciul extravagant, abundența de strasuri și paiete.
Pomul de Crăciun, luminițele, sclipici, artificii, bomfetti – toate strălucesc. Nu mai e loc și pentru tine într-o rochie toată numai paiete. Riști să te pierzi în marea de luciu și să treci neobservată, ori să fii catalogată drept o piesă învechită. Alege mai bine ceva uniton, care să-ți avantajeze silueta.

2. Haine extra-largi.
Acestea sunt pentru casă, de obicei, sau pentru femeile cu probleme vizibile și deranjante în siluetă. Chiar dacă ele îți garantează comfortul, seara de Revelion merită un mic sacrificiu de acest gen pentru a te simți mai specială ca oricând. E bine să ne pliem pe un comfort minim, dar și plăcut ochiului.

3. Culorile mega-aprinse.
Pot fi lesne atribuite primei categorii, a strazurilor. Da, sunt în vogă; Da, e frumos; Da, ne crează o bună dispoziție… Nu sunt tocmai recomandate serii de Revelion, mai ales țesăturile fosforescente! Te-ar putea confunda cineva cu un glob de pe brad și nu te vei simți tocmai bine. Nu pleca de la regula bunicii (maximum 3 culori) sau mergi pe contarstul din două culori opuse.

4. Incomoditatea.
Ținuta trebuie să fie conformă locului/localului unde vei petrece seara dintre ani, dar și să corespundă activităților pe care ai de gând să le faci. Evită rochiile sau fusta scurtă dacă petreci acasă cu prietenii, jucați diverse jocuri distractive și trebuie să te simți cât mai relaxată. Optează pentru ele, însă, dacă mergi la o cafenea, restaurant sau undeva în vizită. Să nu uităm: Cum vom întâmpina noul an – astfel îl vom petrece!

5. Indispoziția emoțională și gândurile negative.
Poți purta o ținută de mii de euro sau marcă a uneia dintre cela mai renumite case de modă, însă dacă vei sta bosumflată, posomorâtă, vei fi răutăcioasă ori irascibilă tot farmecul ei se va șterge. Ai grijă să fii în toane și tonuri bune – doar din acelea care-ți plac ție și prietenilor sau rudelor tale.

La sfârșit, tânărul designer Evgheni Hudorojcov a mai adăugat: “Tot de ce avem nevoie pentru o seară de Revelion perfectă este un zâmbet larg și lumină în ochi. Astfel veți fi irezistibile, iar noaptea dintre ani – una de neuitat”.

Mai jos vă prezentăm câteva rochii pe care ați putea să le purtați în seara de Revelion!

 

Distribuie articolul: