Dragostea aducătoare de durere și suferințe a inspirat-o din nou pe Irina Rimeș! Talentata basarabeancă a lansat astăzi primul videoclip în care apare cu un nou look: breton și o culoare nouă a părului.

Irina Rimeș și-a intitulat noua piesă „Ce s-a întâmplat cu noi”. Și dacă versurile le-a scris de una singură, la muzică i-a cerut ajutorul lui Alex Cotoi – cel care adaugă magie în piesele multor artiști stabiliți peste Prut, printre care și Carla’s Dreams sau The Motans.

„Urăsc piesa asta!” Solistul din The Motans a lansat un nou single cu versuri cuceritoare (AUDIO)

Cântăreața dă clar de înțeles că și de această dată a trecut prin ea fiecare vers și fiecare notă, iar ceea ce cântă se inspiră din viața sa personală:

„N-a durat mult, v-am promis că o sa o lansez repede. Proaspăt scoasă de la producție, dar cumva veche în inima mea. Piesa asta o simt de parcă aș fi scris-o acum 10 ani, atât de dragă îmi este. Vă iubesc și v-o dăruiesc”, spune autoarea.

Co-producția Quantum Music/ Global Records este însoțită și de un videoclip drăgălaș, unde apare doar EA – fata care e schimbată, care cântă și simte în același timp. Admirați-o!

Foto: captură video

Distribuie articolul: