După momentele stresante la serviciu și problemele cotidiene cu siguranță ai nevoie de o doză de relaxarea, care este aceasta potrivit zodiei tale, vezi mai jos.

Berbec – cu capul în nori pufoși

Iți faci timp pentru tine prea rar. Când relaxarea prinde un loc în agendă, ține cont de zona capului, cea care te reprezintă. Un masaj delicat al scalpului și o mască luxoasă pentru ten te detensionează șiți alungă grijile instant. Masajul capilar făcut la un salon specializat te scapă și de insomnii, și de dureri de cap…

Taur – mulțumește-i corpului tău 

Taurii adoră confortul și relaxarea. Printre atâtea proiecte și responsabilități, ai nevoie te abandonezi unor mâini pricepute, care ți ofere un masaj total, profund detensionat. Dacă nu te programezi la SPA, pregăteșteți acasă o cadă cu spuma, înconjurată de lumânări colorate și aplică un ulei de corp după.

Gemeni – o carte bună și somn

Odihna poate fi pentru tine cel mai mare lux. Cum seara perfectă este una în care citești până târziu, bagă-te sub pătură devreme și, fie atmosfera de vis și somnul profund, umple-ți dormitorul cu flori de mușețel, tei sau lavandă și adaugă ulei esențial de ylang ylang pe pernă de aromaterapie de pe noptieră.

Rac – jurnalul fericirii

În mintea și sufletul tău este vacarm de gânduri și sentimente pe care îți este dificil le exprimi, le înțelegi, le controlezi. Scrisul te ajută aprofundezi ceea ce simți. Cu muzica de meditație pe fundal, care te poartă cu ritmurile ei pe calea liniștii și inspirației, adaugă pagini în jurnalul de suflet sau pregătește scrisori pentru cei dragi.

Leu – răsfăț pentru păr

Când ești stresată sau cu moralul la pământ, programează-te la un salon care oferă pe lângă clasicul vopsit și coafat ritualuri precum masajul capilar, pentru un sentiment de relaxare completă. Folosește și acasă măști și uleiuri pentru păr, iar masajul îl poți face singură sau cu ajutorul partenerului.

Fecioara – o baie fierbinte

Firea ta perfecționistă te expune unei doze de stres greu de gestionat. Lasă pe toată lumea și toate grijile deoparte și bucură-te de un moment doar al tău. O ora în cadă cu apă fierbinte, în care ai adăugat uleiuri esențiale relaxante, sare de mare, spumă din belșug te ajuta renaști.

Balanța – grija de mâini 

Dintre toate ritualurile din saloane, cele de îngrijire a mâinilor ți se potrivesc mănușă. Programează-te la o ședință de răsfăț complet, care includă masca hidratantă și masaj pentru mâini. Neapărat ai nevoie de o manichiuristă priceputa, care ți pună pe unghii o adevărată operă de artă.

Scorpion – să fie aroma-terapie

O zodie pasională și senzuală, dar care se stresează și tulbură ușor, Scorpionul are nevoie de un răsfăț al simțurilor. Folosește uleiuri esențiale detensionate pentru masaj, pentru baia de seară sau într-o lampă de aroma-terapie, în dormitor. Bergamota, portocalul și mușețelul sunt câteva arome perfecte pentru tine.

Săgetător – hot yoga sau floating 

Iți place ai ce povesti despre ritualurile pe care le experimentezi, așa poți încerca ceva special. O ora de „yoga fierbinte“, care îmbunătățește mobilitatea și alungă stresul sau o oră de terapie prin plutire în apa salină, disponibilă în câteva centre SPA. Iți vor aduce o stare de calm nemaiîntâlnit.

Capricorn – puțină meditație

Te ajută intri în contact cu emoțiile tale, ți găsești echilibrul interior. Te poți concentra asupra unei teme (iubire, empatie, rugăciune) sau poți pur și simplu ți conștientizezi respirația, gândurile, dorințele. Există cursuri care te ajuta ți îmbunătățești tehnica și atingi mai repede starea de bine interior.

Vărsătorîmpachetează-te toată

Tratamentul tău de răsfăț trebuie fie unul sofisticat. Îți poți pregăti acasă o baie cu lapte și miere, dar pentru o experiență ca la carte, programează-te la un centru SPA pentru o împachetare totala cu ciocolată, argilă, unt de cocos sau shea ori vreun ulei aromat, urmat de masaj și saună.

Pești – paradisul picioarelor

Pentru Pești, picioarele sunt o zona sensibilă. Tot ce ține de îngrijirea lor îți oferă o stare de bine. Cumpărăți pentru acasă o cădiță de hidromasaj pentru picioare sau programează-te la o pedichiură care includă tratamente de hidratare și masaj. Reflexoterapia este excelentă pentru tine!

Sursa: Kudika.ro

Distribuie articolul: