Încă puțin și vine vacanța sau mini-vancața, depinde deja de buget și planificări. Dacă te-ai gândit să faci o escapadă la mare, e tocmai timpul potrivit să te gândești ce pui în bagaje. Ce avem de făcut? Să reducem la minim ce punem acolo!

bagaj 1Și dacă nu e vreme de plajă, puteți să lăsați acasă șlapii și costumele de baie, că vara abia se pornește, deci există suficient timp să le etalati. Asta nu înseamnă că lăsăm acasă și crema cu factor de protecție, pentru că briza mării „arde” chiar și pe vânt și soare cu dinți. Crema de față hidratanta cu factor de protecție este obligatorie, la fel și fondul de ten – e bine să aveți tot unul cu factor de protecție, balsam de buze obligatoriu, iluminatorul arată senzațional pe ten chiar și ziua, doar să aveți grijă să nu-l puneți pe tot.

Fără tocuri în nisip!

Apoi, dacă petreceți în club, nu va aventurați la rochii cu paiete, dantele și alte „mulaciuni” – optați pentru ținute mai șic, mai personalizate și mai comode, că poate din club ajungeți și pe plajă. Dacă e musai să va puneți rochia aia mulată, decoltată și scurtă, măcar după club mergeți direct acasă!

Citește și: Escapada – cea mai bună metodă de a-ți reîncărca bateriile

BNRXAF Close-up of a woman trying to close her suitcase

BNRXAF Close-up of a woman trying to close her suitcase

Deci cămășile gen rochițe, jeanșii, rochiile lejere sau tip ie sunt cele mai inspirate pentru această vacanță. La fel și pantalonii lărgi sau evazați, combinați cu topuri, sunt o alegere perfectă. Să nu uitați tenișii sau, mă rog, după caz, pantofii cu talpă joasă, extrem de comozi. Mai ales că se anunța multe petreceri chiar pe plajă, unde, repet, tocurile nu-și au rostul. Nu uitați de geacă – una mai groasă și una de piele sau mai subțire – cu siguranță o să aveți nevoie de ele.

Pălăriile sau căciulile acelea fancy sunt și ele binevenite.

Sper că anul acesta să nu mai văd furoruri și bocanci sau platforme în nisip, ci să văd doar bun gust, atitudine și multă feminitate, că de distracție nu-mi fac griji. Sigur românii știu ce să facă cu timpul lor liber.

Designer Maria Simion pentru Ziare.com

Foto: Dailymail.co.uk, promotionalcodes.org.uk

Distribuie articolul: