Crăciunul este pe drept considerat una dintre cele mai magice sărbători. Perioada în care toți cred în minuni și devin mai buni. De asemenea și vedetele noatre nu au uitat să-și felicite fanii cu poze și urări calde. Cineva a întâmpinat spiritul sărbătorii în sânul familiei pe când alții au ales să se aventureze în călătorii.

În straie sexy, dar și în ambianță de sărbătoare, Natalia Gordienco a transmis de Crăciun un mesaj pe cât de clar, pe atât de ascuns. Cine să fie oare „Iubire„???

gordienco

Interpreta de muzică populară Stela Botez a petrecut ajunul Crăciunului în stil popular. A transmis salutări tocmai din Piatra Neamț, înconjurată de colinzi și voie bună.

foto-2

Adrian Ursu a postat pe pagina sa de Facebook o poză unde apare cu Irina Negară.

Adrian Ursu

Alături de familie, la masa de sărbătoare, încălzit de șemineu a petrecut și Constantin Moscovici.

moscovici

„Moș Crăciun azi stă pe Skype”, mesajul lui Cătălin Josan, înconjurt de familie.

josan

În acest an Doina Sulac a așteptat Moșul în port național și a urat tuturor un Crăciun fericit alături de cei dragi.

foto-6

Nelly Ciobanu radiază de fericire înconjurată de luminițe, jucării și cadouri. Este, cu siguranță, o poză de la filmările pe care le-a avut recent artista: Nelly Ciobanu și Vitalie Dani aduc spiritul Crăciunului printr-un colind emoționant (VIDEO)

nelly ciobanu

Totuși s-au dovedit a fi artiști care au muncit de Crăciun. Ei au ales să fie alături de cei pe care îi bucură anul împrejur cu vocile sale. Băieții din Brio Sonores se pare că se simt perfect înconjurați de fani. Celor care nu au fost alături de ei le-au lăsat un mesaj.

„Crăciun fericit scumpii noștri! Să aveți pace în casă, pâine pe masă, lumină în suflet, dragoste în ochi și toată lista de dorințe să fie împlinită. V-am pupat! ”

foto-8

Cu o ședință foto de Crăciun ne-a bucurat o altă interpretă bine cunoscută, alături de fiica ei: Tatiana Heghea, primul Crăciun împreună cu fetița sa! Admir-o în ajun de sărbători, alături de micuța Regina-Raluca. Artista ne-a transmis pe 25 decembrie: E seara de Crăciun, hai să fim mai buni! Crăciun fericit❤️❤️❤️

heghea

Așa a trecut Crăciunul din acest an. Urmează să urmărim cum vor apărea vedetele de Revelion și cu ce o să ne surprindă de această dată.

Margarita Dmitriev, stagiară