În acest weekend asigură-te că spectacolele şi filmele fac parte din lista ta de MUST DO. Citeşte articolul şi vezi unde ai vrea să mergi.

TEATRU

Vineri începând cu ora 18:00 la Teatrul Cehov se va juca spectacolul Free Love de Leonard Gersh.
Teatrul Satiricus vă invită la premiera spectacolului Soţie de împrumut a jurnalistului Nicolae Negru, care va avea loc sâmbătă, la ora 18:00.
Tot sâmbătă, la aceeaşi oră, iubitorii de balet sunt aşteptaţi la Teatrul de Operă şi Balet, unde va fi prezentat baletul Lacul lebedelor de Piotr Ceacovski.

MUZICĂ

Filarmonica Naţională prezintă concertul-omagiu Viena Mariei Cebotari, vineri, cu începere de la ora 18:00.
Sâmbătă Alex Calancea Band vă aşteaptă la Filarmonica Naţională începând cu ora 18:00 la concertul The Road Home.
Tamara Gverdziteli vine la Chişinău cu spectacolul „Pe drumurile înflorite ale viselor” duminică, ora 17:00, la Teatrul de Operă şi Balet.

Tot duminică va avea loc şi ceremonia decernării premiilor Grammy. Stai cu ochii pe noi pentru a afla primul lista câştigătorilor, dar şi amănunte de la eveniment.
Pentru a începe săptămâna în deplină armonie te sfătuim să mergi luni ,ora 18:00 la concertul vocal simfonic organizat de orchestra companiei Teleradio-Moldova la Sala cu Orgă.

CINEMA

Centrul Cultural Odeon prezintă vineri începând cu ora 18:00 filmul documentar Ionică şi Dacia lui, în regia lui Gheorghe Ciubuc.
Și pentru că Ministerul Culturii a decis să o celebreze pe Maria Cebotari în toată regula, în acest sfărşit de săptămână la cinematograful Gaudeamus va rula Aria, un film în regia lui Vlad Druc, consacrat vieţii şi activităţii marei noastre soprane. Veţi putea viziona pelicula vineri şi sâmbătă începând cu ora 18:00, iar duminică de la 16:00.

Distribuie articolul: