Evenimentul național „Fabricat în Moldova”, organizat tradițional de Camera de Comerț și Industri din perioada 28 ianuarie – 1 februarie, cu sloganul „Competitivitate – Performanță și Calitate” propune o gamă largă și variată de produse fabricate la noi în țară. Vezi ce poți cumpăra pentru tine și familia ta, în valoare de 1500 de lei.

Fiecare femeie trebuie să fie cochetă, frumosă și stilată. Iar pentru aceasta are nevoie de o geantă superbă fabricată în Moldova. Pentru acest accesoriu va trebui să scoată din buzunar aproximativ 250 de lei.

 

Și pentru că suntem în plină iarnă nu ne putem lipsi de un cojocel minunat, natural, fabricat cu drag (pentru cei îndrăgostiți de purtul popular), de către producătorii autohtoni. Pentru acesta vei chletui aproximativ 450-700 de lei.

 

La acest cojoc călduros am putea asorta o căciulă în valoare de 150 de lei. Acestea sunt confecționate din blană de iepure și de vulpe, potrivite pentru toți membrii familiei tale.

 

Și dacă suntem pe această undă de idei a portului popular, meșterii nu au uitat să expună și câteva ii naționale care nu trebuie să-ți lipsească din garderoba ta. Pentru aceasta vei subția portofelul cu cel puțin 650 de lei

Să nu uităm și de botoșei, confecționați pentru confortul tău din lână și piele naturală, tocmai potriviți pentru sezonul rece în care suntem acum.

 

Aceste articole îți pot suplini garderoba ta minunată, dar totodată îți vor goli bugetul cu aproximativ 1500 de lei. Cert este că se merită, având în vedere că toate produsele au fost confecționate cu mare dragoste, mai pui că unele au fost meșteșugărite chiar și manual, ceea ce denotă o muncă asiduă a producătorului nostru moldovean.

Sursa foto: Elena Mocrii

Distribuie articolul: