Deși mai ave la dispoziție doar o jumătate de primăvară, revistele de fashion continuă să trâmbițeze tendințe în materie de accesorii, inspirate de Săptămânile de Modă. Dacă nu ți-ai ales încă o poșetă pe plac pentru acest sezon, poți opta pentru forme rotunde, printuri florale, croială hand-made sau pentru geanta care amintește de o punguță. Prin ce se fac remarcate aceste accesorii, îți spunem mai jos.

Forme rotunde și miniaturale, prinse cu lănțișor – unul din cele mai fierbiți trenduri ale acestei primăveri. Deși nu sunt prea încăpătoare, aceste poșete reprezintă niște accente frumoase pentru orice tip de ținută. Mini-poșeta este potrivită pentru ieșirile la plimbare, sau la teatru, dar și poate înlocui cu succes clutch-urile lipsite de mâner. Cele mai populare nuanțe ale sezonului sunt cele mate. Designerii recomandă poșetele minimaliste, de nuanțe neutre, care se potrivesc la orice ținută.

foto: Versace, Marc by Marc Jacobs, BCBG Max Azria, Celine

foto: Versace, Marc by Marc Jacobs, BCBG Max Azria, Celine

Poșetele hand-made. Primăvara asta, este foarte actual să porți poșeta care poate fi ținută doar în mâini. S-ar putea ca din start să nu-ți fie prea comod să o porți, însă un asemenea maxi-clutch va atrage privirile celor din jur. Alege un model din piele suficient de moale a atingere. Unele modele posedă și o tăietură destinată mâinii. Poți alege un maxi-clutch cu print atrăgător, de nuanță intensă și cusături speciale.

foto: Acne, Marc Jacobs, Prada, Aigner

foto: Acne, Marc Jacobs, Prada, Aigner

Bucket bag sau geanta care amintește de punguță. Este un accesoriu foarte actual deja de câteva prmăveri la rând. Arată neordinar, este încăpător și produce un efect surprinzător! Modelul este confecționat din piele perforată și conține un decor interesant, cu motive futuriste. Alege o bucket bag de culoare neutră și o vei putea lua cu tine la serviciu în fiecare zi. O variant miniaturală a acestei genți se potrivește și pentru ieșirea la o cină.

foto: Tod's, 3.1 Philip Lim, Marni, Moschino

foto: Tod’s, 3.1 Philip Lim, Marni, Moschino

Poșeta cu print floral! Este hitul acestui sezon, pentru că este omniprezentă în cadrul colecțiilor de accesorii prezentate în această primăvară. Nu-ți fie frică să alegi un accesoriu decorat cu flori de nuanțe intense sau pastelate. Motivul floral este acceptat, în general, pentru orice tip de accesorii.

foto: House of Holland, Marni, Chanel, Valentino

foto: House of Holland, Marni, Chanel, Valentino

Sursa: ELLE

Distribuie articolul: