Vloggerul Valeriu Rașcu nu este doar invitatul special la evenimentul Maicom Pijama Party, ci va fi în centrul atenției toată seara! El va avea grijă ca zâmbetele pe fețele noastre să nu dispară pentru nicio clipă! 

Pe 7 martie ne așteaptă o petrecere pe cinste cu multe surprize, băutură fină, gustări savuroase și muzică bună! Iar ca lucrurile să funcționeze ca la carte, ori ca la party…, de acest lucru se va asigura însuși Valeriu Rașcu. Oh, da! Țineți-vă, dragi femei!

Energicul, carismaticul și mult prea simpaticul vlogger umorist, va fi prezentatorul evenimentului și va da tonul distracției.

Cum l-am convins să fie alături de noi?

Vă spune chiar el: „Ce poate fi mai frumos decât să petreci timpul cu 100 de femei, înainte de culcare. Mai ales în pijamale!”

Valeriu Rașcu este primul vlogger umorist din Moldova, ce deține un trofeu special și anume, butonul de argint primit de la platforma Youtube pentru cei 100.000 de abonați ai canalului „Banca de Bancuri”.

#TakeYourTime și ia-ți cu tine cele mai bune prietene și vino să te distrezi alături de noi la Maicom Pijama Party!

Ia BILETE de pe iTicket.md 🙂

Foto: Facebook.com/ValeriuRașcu

Vezi și: Primul canal moldovenesc de comedie, recompensat de Youtube cu butonul de argint! (Video)

Partener Genaral și coorganizator: maicom
Parteneri: RIGHT LASER DIODAFit MamiiTicketIce Roll MoldovaStella Rosa wineSalon de Frumusete „Bianca”7 Spice -Brutărie şi PatiserieSaforelleAndrian Rusu PhotographerAvonIvatherm Republica MoldovaEquilibra Moldova.
Gazda: Cooper Karaoke Bar & Kitchen