Nu mai e un secret că brandul fondat de Victoria Beckham produce și accesorii stilate, în special poșete. Și totuși, ce poartă cu sine designerul vestimentar, care e și mamă a 4 copii, în fiecare zi? La asta și-au propus să răspundă cei de la Vogue UK.

Așadar, mai jos veți vedea cum arată poșeta pe care designerul Victoria Beckham o pune pe umăr în fiecare zi și o deschide ori de câte ori are nevoie să-și ia telefonul mobil ori un produs cosmetic. O geantă nu prea mare, la prima vedere, însă foarte încăpătoare!

Primul articol din interior e, desigur, cartea. În prezent, Victoria citește „My name is Lucy Barton”, de Elizabeth Strout – o carte bună, spune cititoarea. Straniu sau nu, dar talismanul pe care îl ascunde în poșetă e chiar o simulare a unui craniu care, din spusele Victoriei, nu-i permite să gândească negativ.

Oriunde merge, designerul poartă cu sine smartphone-ul (cu husă personalizată), în care se păstrează întreaga arhivă foto a familiei.

1

„Nu pot călători fără produsele mele de înfrumusețare – creme hidratante, crema de mâini, rujul și parfumul meu”, adaugă creatoarea de modă.

Victoria are mereu cu sine și The Morning Aura – o cremă matinală iluminatoare semnată de brandul cu care colaborează ea în prezent –  Estée Lauder. Picăturile contra efectului de „ochi roșii” (produse în Japonia) sunt un alt produs favorit din poșeta designerului, la care se alătură o cărțulie pentru copii și ochelarii de protecție solară, pentru a nu fi recunoscută mereu pe stradă.

Victoria Beckham susține că într-o zi, i-ar face plăcere să facă schimb de poșete cu Hillary Clinton, cel puțin ar vrea să știe ce se ascunde în geanta ei.

Foto: captură video

Distribuie articolul: