Caracterul viitoarei sau actualei tale soacre poate fi decodificat în funcție de zodia ei, spun astrologii. Cunoscându-ți bine soacra, poți căpăta o prietenă adevărată, dar și un înger păzitor al familiei tale. Află ce caracter are soacra ta, în funcție de zodia în care s-a născut:

Soacra-Berbec

Este o regină în ceea ce privește relațiile sale cu fiul. Nu va suporta scandalurile cu el. Este bună și mărinimoasă. Se va apropia de tine dacă te vei strădui să-i devii ca o adevărată fiică. Dacă veți menține relații apropiate, va fi gata mereu să te ajute. Totuși, fii atentă: dacă te apropii prea mult de ea, riști să fii percepută ca și ”un copil înfiat”.

Soacra-Taur

Este liniștită și foarte rațională și poate deveni foarte grijulie cu tine. Dacă te-a acceptat în cercul familiei, atunci poți considera că-i ești ca o fiică. În schimb, vei fi tachinată pentru detalii micuțe. Astrele îți recomandă să păstrezi o distanță pașnică de soacra-Taur. În caz de conflict, te vor aștepta intrigi, planuri ascunse sau chiar scandaluri. Nu cădea pradă provocării.

Soacra-Gemeni

Această soacră va evita conflictele, atât în relație cu tine, cât și cu fiul său. Chiar, se va bucura să te ajute, în primii ani de căsnicie. Asta, însă, se va întâmpla, doar dacă veți deveni compatibile. În caz contrar, te așteaptă o relație plină de impulsivitate, așa că fii atentă. Manifestă comportamente călduroase și prietenești, pentru ca să-i cucerești inima.

Soacra-Rac

Pentru multe nurori, soacra-Rac va deveni un fenomen neașteptat. Soacra-Rac va tinde să te conducă nu doar pe tine, ci pe întreaga ta familie nou-creată. Punctul său forte este că sare mereu la nevoi. Cu puțină fățărnicie, îți va oferi un sfat bun. Păstrează distanța, în relația cu ea, asta îți va garanta calmitatea.

Soacra-Leu

Va impune cerințe foarte mari, dar numai nu de la fiul său. Dacă vei fi apreciată pozitiv încă de la prima interacțiune, soacra-Leu îți va demonstra calitățile sale pozitive. Dacă vei păstra distanța, soacra-Leu va fi absolut indiferentă față de existența ta.

Soacra-Fecioară

O Fecioară grijulie cu fiul său se va transforma într-un Capricorn dominant, practic și cu cerințe foarte înalte. Astrele îți recomandă să ai un comportament reținut în relație cu ea, doar așa îi vei căpăta atașament față de familia ta. Este o fire dominantă, doar din cauza fricii că tu și fiul său ați putea comite anumite greșeli.

Soacra-Balanță

E gingașă și drăguță. Este o prietenă foarte bună cu fiul său. Te va înconjura cu grijă și căldură dacă vei vrea să fii mereu alături de ea.

Soacra-Scorpion

Va fi loială atât cu tine, cât și cu soțul tău, pentru că este capabilă să ierte. În relația cu ea, nu se recomandă intrigile și certurile, pentru că este o fire răzbunătoare, iar asta îți poate distruge viața de familie. Păstrează distanța și soacra-Scorpion te va ajuta atunci când vei avea nevoie. Vei fi criticată, dar trebuie să reziști.

Soacra-Săgetător

Păstrează distanța față de ea, pentru că, devenind soacră, s-a trasnformat într-o fire egocentristă, tiranică. Iubiți-vă la distanță: doar așa veți păstra emoțiile pozitive de ambele părți.

Soacra-Capricorn

Este reținută și are cerințe foarte înaltă față de toți. Soacra-Capricorn este, însă, liniștită și sociabilă, de aceea, te poți apropia de ea. Va avea un comportament echilibrat și lipsit de emoții false.

Soacra-Vărsător

Dacă te vei îndepărta de ea, soacra-Vărsător va fi sociabilă, dar nu va pune suflet în relația cu tine. Dacă nu vei avea un atașament prea mare față de ea, vei fi lăsată în pace, dar îți va reproșa, ocazional, anumite lucruri.

Soacra-Pești

Este o femeie visătoare. Poate manifesta reacții de supărare și capricii, dar, în același timp, va fi grijulie și sufletistă. Nu te depărta de soacra-Pești, în caz contrar, îi vei suporta reacțiile reci.

 

Surse foto: www.feminis.ro, zdorovie.com, gardenmy.ru.

Distribuie articolul: