Femeia care poartă pălărie a fost considerată dintotdeauna o divă care nu vrea să spună totul despre sine, ascunzându-și pe jumătate chipul sub umbra accesoriului. În sezonul de primăvară-vară 2015, designerii recomandă cu încredere un șir întreg de modele de pălării care atrag nu doar priviri, ci și complimente. Despre ce fel de forme, culori și texturi vorbim, îți spunem mai jos.

1. Pălăria pork pie. Sună ciudat, dar în traducere, acest tip de pălărie inventat de englezi amintește de „plăcinta cu carne de porc”. S-ar putea ca cei care au introdus-o în uz, prin secolul al XIX-lea, să fi adorat foarte mult acest fel de mâncare. Două secole mai târziu, pălăria asta revine în trend!

foto: pixshark.com

foto: pixshark.com

2. Chipiul baseball. Pentru că nu are vârstă, acest articol îți poate completa ținuta atunci când mergi să faci sport sau atunci când vrei să-ți adaugi elemente sporty. Ai putea alege un chipiul confecționat din piele sau unul de nuanță cromatică intensă.

foto: divinecaroline.com

foto: divinecaroline.com

3. Pălăria lui Charlie Chaplin sau modelul bowler hat. Cândva, a fost un accesoriu care aparținea exclusiv bărbaților. Astăzi, se potrivește estraordinar și ținutelor clasice feminine.

foto: whyoffashion.com

foto: whyoffashion.com

4. Gray hat sau pălăria vintage, de culoare gri. Lipsită de detalii inutile, această pălărie se înscrie în garderobele cu ținute retro, atât de actuale în 2015.

foto: fashiongum.com

foto: fashiongum.com

5. Pălăriile confecționate din lână. Ar părea neașteptate într-un sezon cald precum e primăvara sau vara. Totuși, culoarea gri este cea mai potrivită pentru o astfel de stofă.

foto: brit.co

foto: brit.co

6. Pălăria confecționată din paie. Se potrivește perfect pentru vremea caniculară. Protejează foarte bine de razele solare.

foto: fashionmiz.com

foto: fashionmiz.com

7. Pălăria Fedora. Acest accesoriu stilat a fost introdus în uz acum aproape 100 de ani, dar rămâne la fel de solicitat atât în rândul bărbaților, cât și în garderobele femeilor contemporane.

foto: wardrobelooks.com

foto: wardrobelooks.com

8. Floppy Straw Hat – caracteristică femeilor care nu se tem să experimenteze cu dimensiunile accesoriilor.

foto: sugar-and-spice.com

foto: sugar-and-spice.com

9. Pălările cu decorații metalice. Vor atrage și mai multe priviri spre strălucirea detaliilor.

foto: brit.co

foto: brit.co

Sursa: Brit.co

Distribuie articolul: