Când te simți surmenat după o zi de muncă ori stors ca o lămâie după o săptămână infernală și la serviciu, și acasă, atunci îți zici că pensionarii sunt cu adevărat norocoși. De-ai ajunge și tu mai repede să-ți vezi acei ani… Află că unii bătrânei, trecuți bine de 80 sau chiar 90, își văd, în continuare, de treabă și au o energie debordantă. Descoperă câteva exemplare care te vor lăsa fără cuvinte: cel mai bătrân doctor sau angajat la McDonald’s. Cel mai bătrân doctor practicant din lume (100 de ani)

Are 100 de ani împliniți şi nu mai puțin de 18 000 de copii asistați la naștere, iar cariera lui de doctor de peste 60 de ani încă mai continuă. Dr. Walter Watson este poreclit și “Papa Doc”. Medicul de la Augusta, Georgia, SUA, este considerat ca fiind cel mai bătrân doctor care profesează din lume. Printre pacienții săi se află o doamnă, Sabra Allen în vârstă de 77 de ani care îi este pacientă de 59 de ani. Dr. Walter Watson a adus pe lume nu mai puțin de 17 membri ai propriei familii, 5 copii și 12 nepoți.

 

Cel mai bătrân parașutist din lume (97 de ani)

Temerarul, în vârstă de 97 de ani, este considerat cel mai bătrân skydriver, după ce a sărit din avion în 2009.
George Moyse împreună cu nepotul lui Edward Brewer, 43 de ani, au sărit dintr-un avion de la o înălțime de 3000 de metrii. Aceeași înălțime a testat-o și fostul președinte al țării, Petru Lucinschi, atunci când a sărit cu parașuta la 70 de ani (2010).

 

Cel mai bătrân angajat la McDonald’s (85 de ani)

Bătrânul Bill Dudley din Marea Britanie este cel mai bătrân angajat la McDonald’s – 85 de ani. El spune că echipa și personalul angajat este ca și familia lui și nu s-ar vedea trăind fără locul lui de muncă part-time. Bill, fost șofer de taxi, acum pensionar, întâmpină clienții și șterge mesele de la McDonald’s din Mold, Clwyd . El declară: “Atunci când le spun clienților vârsta, aceștia nu mă cred și consideră că glumesc și cred că am în jur de 60 de ani. Îmi place locul meu de muncă și îmi place să comunic și să interactionez cu clienții, chiar dacă mulți sunt la distanța de 2-3 generații de mine.”

 

Cea mai bătrână persoană elevă în clasa I (102 ani)

Elevă în clasa I , Ma Xiuxian, în vârstă de 102 ani, a dovedit că niciodată nu ești prea bătrân pentru a învăța. Ma a început să lucreze într-o fabrică de bumbac la vârsta de 13 ani și nu a avut niciodată șansa de a merge la școală ca un copil normal. Aceasta spune că a fi elevă și a se afla pe banca școlii a fost visul ei, un vis devenit realitate.

 

Cel mai bătrân jucător de Ping Pong (100 de ani)

Australia are un nou campion internațional, dar este foarte puțin probabil să îi fie oferite contracte publicitare de modeling sau telefoane mobile. Dorothy De din Hurstville, la vest de Sydney, a fost cea mai bătrână concurentă din cei 2000 de participanți de la Campionatele Mondiale de Ping-Pong ce au avut loc la Hohhot, China în iunie 2010.
Sursa: cerceteaza.com 
Sursa Foto: cerceteaza.com

Distribuie articolul: