După alegerile din luna noiembrie, Casa Albă va găzdui o nouă familie prezidențială. Deși în prezent Hillary Clinton îl devansează pe Donald Trump în sondaje, există probabilitatea că anume el va fi următorul președinte al SUA. Și dacă identitatea candidatului e destul de promovată în campanie, mai puține se știu despre actuala soție a acestuia.

Succesoarea lui Michelle Obama, în poziția de Prima Doamnă a SUA, ar putea deveni Melania Trump, căsătorită cu Donald deja de 11 ani. Melania Trump are 45 de ani și este mai tânără cu 24 de ani decât soțul său.

av

Melania este originară din Slovenia, iar la facultate a studiat designul și arhitectura. Pe lângă asta, încă de la vârsta de 16 ani și-a început cariera de model și și-a făcut primele apariții pe copertele unor reviste ca Vogue, Harper’s Bazaar sau Vanity Fair. L-a cunoscut pe Trump în contextul filmărilor pentru paginile unei publicații.

Melania-Trump

În ciuda diferenței de vârstă, cei doi s-au căsătorit la 22 ianuarie 2005, iar la nuntă a fost invitată și Hillary Clinton. Melania a purtat o rochie de mireasă by Dior, care a costat 200 de mii de dolari.

20151001MELANIA-slide-3O0V-superJumbo

Melania și Donald au devenit părinții unui băiat pe nume Barron în 2006. Barron a devenit al cincilea copil al lui Donald și primul pentru Melania.

fwqe

Aparițiile publice de după nuntă au făcut-o celebră pe Melania Trump. Pe lângă faptul că este pasionată de fashion, shopping și călătorii cu avionul de familie, soția ui Trump mai este și creatoare mărcii de bijuterii Melania Timepieces & Jewelry Collection.

heg

Melania este încrezătoare că soțul său ar putea face multe pentru viitorul SUA, de aceea și-a exprimat sprijinul pentru dorința mare a acestuia.

donald-trump-melania-trump-zoom-02-f704a693-0054-4ed6-8d76-02f97739d5c5

Foto: Instagram, nytimes.combizpacreview.comusmagazine.compeople.comwashingtonpost.com