Potrivit zodiacului chinezesc, 2014 va fi anul calului şi va începe pe data de 31 ianuarie 2014 până pe 18 februarie 2015. Dacă ești sau nu născut sub semnul anului calului, tot ce se va întâmpla în zodia acestuia te privește direct. Află totul despre zodia Calului, zodia care domină anul 2014.

Persoanele născute în anii 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 şi 2014 sunt născute în zodia Calului.

Avantajele zodiei Calului

Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal au o tehnică de comunicare ingenioasă şi sunt caracterizate de dorinţa de a fi întotdeauna în centrul atenţiei. Cei din zodia Calului sunt persoane inteligente, iubitoare şi amatoare de aventură. Chiar dacă uneori vorbesc prea mult, sunt persoane pline de viaţă, talentate, foarte conştiincioase şi încăpăţânate.

Persoanele născute în zodia Calului iubesc locurile foarte pupulare, mulţimile mari de oameni şi sunt foarte populare în cercul de prieteni. Acestea nu acceptă niciodată eşecul şi luptă încontinuu pentru a atinge succesul, deşi acesta nu poate continua la nesfârşit.

calul de lemn, casa-gradina.ro

Slăbiciunile zodiei Calului

Nu suportă constrângerile şi limitele impuse de alţii, de aceea sunt uneori superficiale şi nu au răbdare. Persoanele născute în zodia Calului sunt independente şi nu ascultă de sfaturile altora, de aceea nici nu le solicită. Un domeniu în care sunt lipsite de abilităţi este cel financiar, pentru că sunt foarte risipitoare. Asta se poate întâmpla şi din cauză că se învârt în cercuri sociale de nivel înalt şi urmăresc cariere cât mai impresionante.

Ce aduce anul 2014 celor născuţi în zodia Calului

Carieră: în 2014, persoanele năcute în zodia Calului nu au relaţii armonioase cu colegii şi se simt foarte uşor jignite. Pentru că au probleme cu încrederea în sine, acestea vor căuta confirmarea din partea celor din jur atunci când îşi duc sarcinile la final. Un sfat care să le ajute în această situaţie ar fi să păstreze o relaţie mai apropiată cu familia, decât să se plângă colegilor.

Din punct de vedere financiar, 2014 nu va fi unul prea bun pentru cei născuţi sub semnul zodiacal al calului, care trebuie să se aştepte la cheltuieli neplănuite. În ceea ce priveşte economiile este indicat să asculte sfaturile celorlalţi şi să fie foarte atenţi atunci când fac investiţii.

 calul le lemn, realitatea.ro

Dragoste: persoanele single vor întâlni destui parteneri care le vor stârni sentimente intense dar niciunul dintre aceştia nu se va dovedi partenerul ideal. În ceea ce priveşte persoanele din zodia Calului afalte într-o relaţie stabilă deja, trebuie să se aştepte la multe discuţii în contradictoriu în 2014. Pentru a merge mai departe cu bine trebuie să aibă mare încredere unul în celălalt.

Vedete şi personalităţi care s-au născut în zodia Calului: Chopin, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Rembrandt, Sir Isaac Newton, Barbara Streisand, Cindy Crawford, Cynthia Nixon, Denzel Washington, Harrison Ford, Jason Biggs, Jackie Chan, Jerry Seinfeld, John Travolta, Oprah Winfrey, Paul McCartney, Ashton Kutcher, Emma Watson, Katie Holmes, Kristen Stewart.

Compatibilitatea zodiilor. Zodia Calului este compatibilă cu zodia Câinelui, a Oii şi a Tigrului şi trebue să le evite pe cea a Şobolanului, Iepurelui şi Boului.

Numerele norocoase ale zodiei Calului sunt 2, 3, 7 iar numerele care aduc ghinionul sunt 1, 6 şi 5.

 Sursa: Cosmopolitan.ro

Distribuie articolul: