Că tot s-a întors și soarele pe meleagurile noastre, e tocmai momentul potrivit să ne întrebăm ce modele de ochelari de soare vom purta în această primăvară și vară. Fiind un accesoriu îndispensabil în sezonul cald, ochelarii merg mână în mână cu toate tendințele fashion ce sunt dictate de marile branduri sau de marile vedete. Deci, pentru a face alegerea potrivită, iată câteva modele recomandate de cele mai prestigioase reviste de modă pentru primăvară-vară 2014.

Avangardiști

În această vară se poatră avangarda prin ochelarii de tip pilot! Stilul de aviator este regăsit la Paul & Joe, Diesel, Michael Kors sau Chips – luminozitate și contur cu efect de plastic transparent, modele futuriste sau de oțel, toate au scopul de a pune în evidență eleganța prin contrastul de metal și finețe!

ochelari avangarda

Rotunzi

Ca și în modă, revin tendințele anilor ’60 și sunt foarte bineveniți ochelarii rotunzi. Jocurile de efecte sunt în special legate de rame, suporturi și printul de pe oglinzi. Printul Camuflaj de pe rame este chiar la modă!

Ochelari de soare rotunzi

camuflajul din west

Ochelarii anilor ’50

Continuând tendința din toamna și iarna ce au trecut, putem să purtăm și vara ochelarii inspirați din moda anilor ’50. Dior, Prada, Moschino Cheap Chic sunt doar unele dintre brandurile care au în colecții asemenea bijuterii pentru ochi – într-un stil retro, dar sigur cu un aer rock și chiar futurist.

Ochelari 50

Albastru și Verde

Cu asemenea ochelari n-ai cum să treci neobservată! De la cadrul foarte îndrăzneț până la culorile acestui an, la fel de trendy: albastru piscină, roșu sau verde luncă, acești ochelari urmează exemplul de design modern high-tech. 

Ochelari deosebiti

Ochelari verzi

Ochelari albastri

Ochelari rosii

Ochelarii Curcubeu

Cu ocazia lansării cărții Los Angeles: Ghidul Friendly Fashion, Oliver Peoples, în parteneriat cu Carole Sava corespondent Vogue Paris la New York și autorul ghidului, au creat o pereche de ochelari de soare în culorile curcubeului. Un model unisex, cu un aspect retro și sclipitori, ochelarii multicolori sunt împodobiți cu un dram de metalic modern, pe rame.

Curcubeu

Ediție Specială Ralph Lauren Western

Designerul a creat. în toamna anului trecut, o colecție de ochelari de soare special pentru femei numit “Special Edition Ralph Lauren de West”, subliniind dragostea lui eterna pentru America de Vest.

Ralph Lauren

Foto: marieclaire.frvogue.fr

Distribuie articolul: