Vedetele de la noi, în țară sau peste hotare, au reușit să-și salute și felicite admiratorii de pe rețele cu 1-2 zile înainte de Revelion sau chiar în noaptea dintre ani. Iată cum le-a prins Revelionul pe câteva dintre persoanele publice de la noi.

Cei care au fost la datorie s-au distrat alături de admiratori și fani care s-au bucurat împreună că mai vine un an.

Natalia Gordienko ne-a spus LA MULI ANI în trei limbi: С Новым Годом !!! La Multi Ani !!! Happy New Year !!! 🌟🎄🎅🏼❤️🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Nicoleta Nucă s-a ales chiar în ajunul Anului Nou cu o tunsoare nou-nouță.

Chia înainte de Anul Nou, Dianna Rotaru și-a luat zborul într-o vacanță splendidă prin mai multe capitale din Europa. Artista nu a uitat să ne ureze înainte de decolare:

🎉Anul nou la usa bate
🐶Și aristii canta departe!
💰Viena, America, Paris
👋 Cu aplauze la BIS;)

Dara a făcut totalurile anului ce s-a scurs și iată mesajul ei:

Mulțumesc acestui an! Un an cat 10?…Oh Daaa! Anul ăsta m-a tot încercat și învățat atâtea lucruri!
Știu să iubesc și să las… pentru că uneori iubirea anume asta te învață!
Fricile există doar până când le accepți, îmbrățișezi și ai o discuție prietenească cu ele!
Casa mea e în sufletul meu, nu o mai caut în orașe, țări, oameni… chiar dacă oamenii atât de tare te pot ajuta să te simți acasă oriunde!
Succesul vine atunci când ești pregătit și știi ce să faci cu el! 
Am învățat să pierd… iar cel mai dureros a fost să pierd un om- soare, care avea atâtea vise și care m-a asigurat ca o să mai trăiască mult… dar a plecat. Eu te simt…
Părinții, buneii și sora mea sunt confidenții mei cei mai siguri! Vă mulțumesc mult… vă iubesc!
Am întâlnit un om, care mă învață ce înseamnă umbră și lumină…adevăr și compromis, pasiune și dragoste platonică, putere și lipsa ei în fața lucrurilor care te lasă fără cuvinte!
Minunat de greu și productiv an! Ura!

Nata Albot: Ce te face fericit? Probabil sentimentul pe care ți-l trezește puterea rădăcinilor tale, unicitatea identității tale culturale, simțul apartenenței la un trib, mândria de a vorbi în limba ta, tradițiile care te fac să te simți bogat, apropierea de prieteni și familie. Toate acestea contribuie mult mai puternic decât toți banii din lume la fericirea noastră. Acest sentiment minunat de a fi suficient, de a avea suficient și de a face suficient se adună în acea supremă Suficiență care ne aduce fericirea. Știindu-ne un popor excesiv de focusat pe tot ce nu merge bine, vă doresc să întâlniți cât mai mulți oameni buni și inspiranți în cale, să simțiți puterea tribului vostru, să fiți suficienți, să faceți suficient și să aveți suficient în 2018. Mulțumesc tuturor celor cu care am fost un trib mare anul acesta. Plec din 2017 cu multă recunoștință.

Prezentatoarea Daniela Burlac ne-a salutat de la pârtie din Ucraina.

Vezi și: De ziua sa de naștere, Daniela Burlac a fost cerută în căsătorie! Unde și cum a avut loc surpriza (FOTO)

Geta Burlacu a cântat de Revelion, iar admiratorii au reușit să posteze videouri pe rețelele sociale.

Mariana Mihăilă ne-a amintit că intrăm în anul câinelui: Anul cîinelui să vă aducă mai mult zîmbet și mai multe bucurii! 🐕🌲🌌🍾🎉

Vezi și: Ce vor vedetele de la Moș Crăciun?! Nata Albot: „De la bătrânul cu plete dalbe nu aștept niciodată nimic”

Video/Foto: Facebook & Instagram

Distribuie articolul: