Faptul că Dmitri Shepelev se află, în aceste momente, în China, alături de soția sa, s-a adeverit din nou. De data aceasta, soțul vedetei s-a lăudat, pe internet, cu mesajul ironic pe care Janna îl poartă pe una din hainele sale. 

Shepelev a fotografiat partea din față a tricoului cu pricina și a publicat fotografia pe contul său de Instagram. Mesajul îndrăzneț care poate fi descifrat de pe tricou este scris în engleză și sună astfel: „shit fucking happens” (traducere cenzurată: „rahatul, la naiba, se mai întâmplă”, echivalentul pentru „se mai întâmplă!”).

„Shit happens” este o expresie americană de argou, folosită ca o observație existențială pentru evenimentele neprevăzute, care se întâmplă în viață. Expresia este o recunoaștere a faptului că lucrurile rele li se întâmplă oamenilor fără vreun motiv special.

Expresia a fost utilizată și în 1994, în filmul „Forrest Gump”. Anume acolo a luat naștere această expresie, după cum se presupune. 

Amintim că Janna Friske a plecat în China recent, iar despre acest lucru, vedeta ar fi sugerat într-o discuție pe Skype cu amicul său – Otar Kushanashvili.

„La Moscova, Janna se va întoarce nu mai devreme de luna decembrie și mi-a spus că între noi doi există o mare diferență de fus orar. Unde anume a plecat Janna, nu a dezvăluit”, a declarat Otar, pentru publicația rusă „Komsomolskaya Pravda”.

Chiar dacă nu a dezvăluit concret țara în care se află acum, presa rusă susține că Janna a plecat în China, acolo unde a mai fost, de altfel, și în trecut. În timpul vizitei sale precedente, Janna ar fi rămas foarte uimită de cultura și medicina netradițională, despre care circulă sute de legende. 

Potrivit unei versiuni, Janna apelează, în aceste momente, anume la acest tip de medicină, însă alte surse informează că Janna ar fi mers la tratamentul cu un aparat-minune, care omoară celulele canceroase din organism. 

Foto:  ru.tsn.ua, instagram

Distribuie articolul: