Fiecare sezon are propriul său denim, stil boyfriend, slim, stilul anilor '70 sau chiar salopeta: jeanșii în toate formele sale, au sculptat mereu toate siluetele și au completat toate stilurile.

Noile colecții și-au făcut intrarea și deja am început să le adaptăm la garderoba noastră. Întrebarea esențială vis-a-vis de acest subiect este: ce se poartă în această primăvară-vară? Cu toate acestea nu suntem chiar foarte tentate de ideea de a purta cele mai în vogă modele.

Deci, ce găsim nou printre rafturile magazinelor?

Blugii anilor ’70 sunt starurile acestui sezon! Dacă vrei să te evidențiezi, atunci îți recomandăm anume acest model. De preferat cu talie naltă continuată de niște gambe largi, ajustați cu o bluză albă cu dantelă pentru a avea un look definitiv de top. Mai mult, au avantajul de a subția și alungi silueta!

Salopeta e cool. La sigur în acest sezon salopeta este indispensabilă pentru garderoba noastră. Purtată cu o pereche de sneakers sau feminizată de o pereche de balerini și un top drăguț, aceasta va avea la sigur succes.

Blugii boyfriend, un amic fidel. Da! Încă sunt la modă! Deseori, având un aspect neglijent, aceștea sunt favoriții fashionistelor de pretutindeni.

Blugii slim nu pot fi detronați! Ei de asemenea rămân printre noi. Continuăm să-i purtăm cu orice ocazie, la plimbare, la ieșirile în oraș, mereu și oriunde, asortându-i cu accesoriile noastre preferate. Ei ne însoțesc pretutindeni!

În final, paleta de culori și imprimeurile trendy sunt cele care ne diversifică garderoba și mai multa culoare blugilor noștri preferați!

SURSA

Foto: blogspot.com, scentofobsession.com, fashionbyeba.com, aliimg.com, sassymamahk.com

Mihaela Ceban, voluntară

Distribuie articolul: