Rochiile transparente sunt la mare cerere acum, când suntem în perioada balurilor de absolvire și a nunților. Mai ales după ce vedetele mondiale le-au purtat cu atâta grație la evenmentele mondene.  Dacă îți dorești să îmbraci o astfel de rochie, trebuie să fii cu toate armele la tine, deoarece aceasta îți poate aduce pe lângă privirile de admirație, și careva neplăceri.

Rochia transparentă este un produs exigent ce presupune forme perfecte, fără cusur și încredere de sine. Acestea ne-au fost prezentate ca fiind purate fără lenjerie, iar dacă credem că vedetele au fost într-atât de  curajoase, greșim. Citește în continuare despre tiuril de lenjerie pe care au purtat-o vedetele sub rochiile transparente.

Vazând-o în acea rochie transparentă pe Beyonce, toți probabil și-au pus întrebarea cum a reușit să păstreze totul la locul său. O presupunere ar fi faptul că designerul rochiei, Riccardo Tisci, a creat un corset încorporat în rochie, astfel diva a fost sigură de faptul că nicio neplăcere nu o va surprinde. Iar dacă designerul Tisci nu îți stă la dispoziție, noi te sfătuim să alegi lenjeria de corp din imagine.

Foto: elle.com

Foto: elle.com

Dacă alegi să îmbraci o rochie transparentă mai scurtă, ar fi bine să acoperi părțile expuse prea mult, pentru că picioarele deja afișează o bună parte a corpului tău. Dacă optezi pentru slipi de aceeași culoare cu rochia, faci o alegre bună.

Foto: elle.com

Foto: elle.com

O altă sugerstie este lenjeria tip corset. Aceasta se potrivește bine sub rochia transparentă de culoare neagră, ascunde imperfecțiunile dar și funcționează ca un modelator de siluetă.

Foto: elle.com

Foto: elle.com

O modalitate clasică de a etala rochia transparentă, fără a oferi detalii de prisos, este lenjeria cu talie înaltă.

Foto: elle.com

Foto: elle.com

Rochia ce acoperă doar cu paiete și pietre zonele delicate, poate fi îmbrăcată cu încredere dacă alegi și lenjeria de corp potrivită. Astfel vei face față ușor unei ținute inspirate din cea a lui Jennifer Lopez. Optează pentru o fustă mulată pe corp, de culoarea pielii.

Foto: elle.com

Foto: elle.com

E semn de prost gust, dar și vulgar să îmbraci lenjerie de culoare diferită decît haina. Dacă ai ales pentru eventimentul planificat o rochie de culoare roșie, verde, albastru, lenjeria de corp trebuie să corespundă.

Foto: elle.com

Foto: elle.com

Chiar și o rochie cu mai putine detalii trasnparente necesită mare atenție la alegerea lenjeriei.

Foto: elle.com

Foto: elle.com

Țineți cont ce aceste sugestii și veți străluci la orice ceveniment, fiind sigure de sine și relaxată!

SURSA

Ar putea să-ți placă să citești și despre „cum se numește fiecare element de lenjerie în parte.”

Distribuie articolul: