Faceți cunoștință: ea e Emma Lynam - o tânără de 21 de ani, originară din Australia. A venit pe lume cu sindromul Down și cu semne ușoare de autism. De asemenea, este lipsită de auz și suferă și de palatoschizis (gură de lup). Ajunsă la vârsta pe care o are acum, Emma a întâmpinat foarte multe dificultăți de angajare în câmpul muncii. Dumnezeu, însă, i-a deschis o fereastră, oferindu-i jobul care corespunde necesităților ei speciale.

Ajunsă la vârsta de 20 de ani, Emma a fost ajutată de mama în expedierea CV-ului său pe la diferite companii, însă niciuna dintre oferte nu răspundea necesităților pe care le are fata.

Momentul de cotitură, însă, a sosit atunci când cele două au fost contactate de un domn pe nume Steve, din statul australian Queensland. Bărbatul „le-a deschis ochii” atunci când le-a spus că fata s-ar descurca perfect cu operațiile de distrugere a documentelor secrete ale firmei la care lucrează.

2CB3FA6700000578-0-image-a-45_1443074453727

Mama fetei a fost imediat de acord. Emma și-a achiziționat, astfel, primul distrugător de hârtie (Shredder), iar asta a și motivat-o pe tânăra australiancă să-și lanseze o afacere specializată în distrigerea documentelor secrete. A conceput chiar și o denumire pentru această firmă: Master Shredder. Azi, fata numără 4 clienți care beneficiază de servicii de distrugere a documentelor secrete.

Ființa care i-a dat viață Emmei este nespus de fericită că fata și-a văzut visul împlinit, în ciuda etichetelor pe care le-a primit din societate.

Mai multe detalii despre această poveste uimitoare, aflați în acest film:

Foto: linkis.com, captură Vimeo