Chiar dacă par foarte feirciți sau chiar încântați să meargă la altar cu aleasa inimii lor, bărbații pot ascunde nebănuite impresii și sentimente. Un studiu american dezvăluie ce gândesc cu adevărat bărbaţii atunci când au de-a face cu „lucruri” legate de nuntă.

Analiştii spun că totul sună…interesant, deşi „majoritatea femeilor declară că ştiu la ce să se aştepte din partea unui bărbat”. Iată care este, de fapt, adevărul.

Noaptea petrecerii

Ce cred bărbaţii despre invitaţiile de nuntă? 61% au spus că o primesc încântaţi, atâta vreme cât nu este nunta lor! 19% au relaţionat nunta cu 200 de dolari pe care ar trebui să-i îi dea tinerilor căsătoriţi drept dar de nuntă. Doar 14%  au devenit…romantici şi au recunoscut că evenimentul înseamnă „încununarea iubirii ce şi-o poartă cei doi”.

Care este momentul crucial al unei nunţi din punctul de vedere al bărbaţilor? 56% au spus că ceremonia religioasă este cea care contează cel mai mult, 24% au răspuns că noaptea petrecerii este cea pe care o aşteaptă, 11% s-au gândit la primul sărut în calitate de soţ şi soţie.

Bărbați nunta

Mai degrabă obositor

Cum văd bărbaţii nunta? 51%  văd evenimentul ca fiind unul foarte important,  dar mai degrabă…obositor decât fericit. 37%  cred că nunta este o formalitate şi că nu schimbă relaţia dintre cei doi. 12% cred că va fi văzută ca un regret uriaş în următorii 10 ani.

Şi, nu în ultimul rând, cât de des se gândesc bărbaţii la nuntă? 70% au recunoscut că din când în când se gândesc la acest pas important în viaţa lor, 26%  au spus că nu s-au gândit nici măcar o dată pana acum la nuntă, 4% spun că se gândfesc din când în când!

În urma studiului, concluzia specialiştilor  analiştilor este una care a devenit un fel de motto de multă vreme: „Bărbaţii fug de căsătorie la fel cum aleargă femeile să se căsătorească”.

Sursa: EVZ.ro, Foto: Bridal.ro

Distribuie articolul: