Și femeile trebuie să încerce să cunoască psihologia bărbaților. Ei au lumea lor, diferită de ce-a a femeilor, iar noi oricât de orgolios am aștepta să ne ghicească așteptările, ar trebui să încercăm să-i cunoaștem mai aproape. Îți descoperim mai jos câteva gânduri ale bărbaților, care rareori vor fi mărturisite unei femei.

 1. Bărbații nu vor părăsi o femeie, alături de care se simt confortabil. Chiar dacă acest bine a rămas în trecut, cu greu se vor desprinde de această femeie.
 2. Bărbații cunosc femeia, mai puțin decât ar trebui, dar mai mult decât femeile se așteaptă.
 3. Majoritatea bărbaților știu să spele, să calce, să gătească și să facă toate griji prin casă, de aceea nu ar sta alături de o femeie care face treburile casnice, însă nu-i oferă căldură sufletească.
 4. Bărbaților nu le este frică de femeile puternice. În ochii lor ele pur și simplu nu sunt atrăgătoare, la fel cum în ochii femeilor, bărbații slabi de fire.
 5. Dacă un bărbat este fără inițiativă, asta doar pentru că el nu este pasionat de respectiva femeie.
 6. Femeia care vorbește mult, consumă alcool, se ceartă cu chelnerii nu trezește respect în ochii unui bărbat.
 7. Uneori bărbații sunt foarte siguri în ceea ce fac, chiar dacă nu recunosc asta.
 8. Bărbații pot satisface capriciile unei femei din pură curioazitate să vadă cât de egoistă poate fi.
 9. În lume există circa trei miliarde de femei. Din acest număr, se găsesc mai multe femei frumoase, decât în ​​rândul bărbaților, cei inteligenți și de succes.
 10. Nu toți bărbații consideră suprapoderabilitatea un dezavantaj. Unii sunt atrași de femeile cu forme volutoase.
 11. Dacă un bărbat invită o femeie în restaurant, asta de fapt nu înseamnă decât o cină. La fel cum un zâmbet, un banc sau un flirt ușor dă de știre că un bărbat și-a pierdut mințile după o femeie.
 12. Bărbații uneori sunt amuzanți de dragul femeilor, pentru a le face voie bună, iar asta înseamnă că femeia ar trebui la rândul ei să facă unele lucruri pentru a-și satisface partenerii.
 13. Bărbații nu sunt orbi – ei observă piciorele neepilate și manichiura neîngrijită și alte detalii, însă dacă sunt îndrăgostiți până peste cap, ignoră aceste defecte.

Distribuie articolul: