Americanii sărbătoresc astăzi, 28 noiembrie, Ziua Recunoștinței. Cu această ocazie specială, fosta primă doamnă a Americii, Michelle Obama, a distribuit pe rețelele sociale o fotografie rară de familie.

Fotografia a fost făcută în această primăvară, cu doar câteva ore înainte ca Sasha, mezina, să plece la balul de absolvire a liceului. Internauții au fost bucuroși să descopere cât de frumoase sunt fiicele lui Michelle și Barack Obama. Malia care are 21 de ani și Sasha de 18 ani, s-au transformat în domnișoare superbe.

Michelle Obama distribuie deseori fotografii de acest gen, dar rareori se întâmplă ca în acestea să apară toți membrii familiei laolaltă. Astfel, fosta primă doamnă SUA a dorit să-i felicite pe toți cu ocazia marii sărbători: „De la familia noastră, către familia voastră, felicitări cu Ziua Recunoștinței!”.

View this post on Instagram

From our family to yours, #HappyThanksgiving!

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Iată încă o fotografie rară de familie, bună de pus în ramă, distribuită de Barack Obama, în luna aprilie a acestui an, dar și câteva fotografii de la balul de absolvire a Sashei.

foto: dailymail.co.uk

foto: dailymail.co.uk

Ziua Recunoștinței(Thanksgiving Day) este o sărbătoare de familie în care se mulțumește pentru toate, tradițional lui Dumnezeu, dar și celor din jur. E sărbătorită în mare parte în SUA și Canada, unde în această zi, majoritatea afacerilor, în afară de magazine sunt închise atât joi, cât și vineri în săptămâna Thanksgiving pentru a permite angajaților să se reunească, cu familia.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Michelle Obama, apariție de excepție într-o rochie neon prețioasă, semnată Schiaparelli

Distribuie articolul: