Afla și tu, în continuare, care sunt florile de primăvară potrivite pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Dacă ești în zodia berbecului, înseamnă că primăvara este anotimpul care te face să te simți cel mai bine. Ești plină de energie, iar influența planetei Marte te face să ieși în evidență oriunde te-ai duce. Florile de primăvara care ți se potrivesc sunt narcisele, gentiana și fortiția. Acestea au culori puternice, asemenea personalitătii tale.

Taur
Taurul este un semn feminin, iar nativele acestei zodii își sărbătoresc aniversarea primăvara. Ele sunt sensibile, dar în același timp, conservatoare și greu de convins să se răzgândească, dacă s-au hotărât să facă ceva. Dacă te-ai născut și tu sub semnul zodiacal dominat de Venus, înseamna că florile de primăvară care ți se potrivesc sunt freziile, primula și liliacul alb.

Gemeni

Nativele din gemeni sunt dominate de semnul aer și de planeta Mercur. Firea lor poate fi schimbătoare, însă vor fi întotdeauna o companie plăcută pentru cei din jur, care nu se vor plictisi niciodată alături de ele. Sunt sociabile și au un interes deosebit pentru evenimentele culturale, dar și pentru domeniul tehnologiei, astfel încât orice subiect ai deschide, ele vor putea să țină pasul.
Daca vrei să îi faci o surpriză unei native din gemeni și să îi cumperi flori în această primăvară, optează pentru un buchet de lalele galbene sau pentru un ghiveci cu panseluțe multicolore.

Rac

Nativele din zodia racului sunt influențate de Lună, iar elementul lor este apa. Sensibilitatea de care dau dovadă se transformă, adesea, într-o grijă maternă. Dacă vrei să le faci o bucurie, nu le dărui flori multicolore sau buchete opulente. Îndreaptă-ți atenția, în schimb, către zambile, lăcrămioare, toporați sau bujori.

Leu

Pentru aceste native, florile de primăvară potrivite sunt cele în nuanțe de foc, împrumutate din gama de culori a astrului care le guverneaza: Soarele. Așadar, dăruiește-le iriși și ghiocei în combinație cu câteva fire de gălbenele. Acestea din urmă sunt mai puțin cunoscute pentru calitățile lor decorative, fiind considerate mai degrabă plante medicinale. Totuși, corola lor asemănătoare cu o floarea-soarelui în miniatură vă înveseli buchetul oferit unei native din zodia leului.

Fecioră

Fecioarele sunt niște persoane organizate, conștiincioase și pline de naturalețe, pe care nu le deranjează rutina. Dacă faci și tu parte din categoria nativelor acestui semn de pământ dominat de Mercur, înseamna că vei fi plăcut surprinsă dacă vei primi un ghiveci cu garofițe în culori vesele sau un buchet decorativ de mâțișori. Alte flori de primăvară care ți se potrivesc, grație gingășiei lor, sunt năsturașii. Nuanțele delicate de alb-roz te vor încânta cu siguranță. De asemenea, vei fi cucerită de frumusețea unei comori pe care o poți admira numai în zona montană: o specie de orhidee cunoscută sub denumirea de papucul doamnei.

Balanță

Nativele din semnul balanței sunt ușor de recunoscut în mulțime: au o eleganță aparte, sunt inteligente și iubesc frumosul. Dacă vrei să le impresionezi, dăruiește-le ceva special: o floare de magnolie într-o cutie vintage, câteva crenguțe înflorite de cireș sau un fir de hortensia.

Scorpion

Nativele din zodia de apă a scorpionului sunt influențate de planeta Pluto. De aceea, ele sunt misterioase, profunde și adoră florile rare. Oferă-le un buchet de lalele negre sau violete ori un buchet de cale vișinii, iar ele vor aprecia gestul cu siguranță.

Săgetător

Daca te-ai născut în zodia de foc a săgetatorului, înseamnă că te afli sub protecția lui Jupiter. Această planetă îți influențează și caracterul: nu accepți nedreptatea sau lipsă de sinceritate. Florile de primăvară care ți se potrivesc cel mai bine sunt liliacul violet și irisul.

Capricorn

Semnul de pământ al capricornului este dominat de planeta Saturn. Nativele acestei zodii sunt perfecționiste, ambițioase, au o putere mare de muncă și sunt capabile să își ducă toate planurile la bun sfârșit. Când au o zi plină la muncă, nu zâmbesc cu ușurință, însă un buchet de zambile sau de lalele bătute ori un ghiveci cu pansele reprezintă o modalitate sigură de a le binedispune.

Vărsător

Dacă ești născută în acest semn de aer, înseamnă că ești o persoană dezinvoltă, care iubește tot ceea ce este nou și care nu se teme să își asume riscuri. Planeta Uranus este cea care te guvernează, iar florile de primăvară care te vor face să zâmbești sunt cele viu colorate: freziile, toporașii, anemonele si mixandrele.

Pești

Pentru această nativă a unui semn de apă dominat de planeta Neptun, florile cele mai potrivite sunt cele delicate, asemenea gesturilor și personalității lor: macii, lăcramioarele, ghioceii și brândușele. Un astfel de buchețel le va emoționa și le va face să tresară de încântare.

Distribuie articolul: