Nu mai e un secret că actrița Daniela Burlaca are, împreună cu soțul ei, Iurie Gologan, o fetiță. Recent, artista a făcut mai multe poze cu micuța ei, care deja este fată mare, printre florile de primăvară. Cum arată Melissa-Alexandrina și ce spune mama despre fericirea ei, aflați mai jos.

Întrebată într-un interviu recent pentru revista noastră ce înseamnă pentru cuplul lor fericirea, Daniela ne-a răspuns: „Fericirea în familia noastră ne aşteaptă mereu acasă. Şi ne întâlneşte cu devotament, sinceritate, căldură, necesitate, cu sufletul la gură cum se mai spune. Fericirea asta ne uneşte. Şi fericirea asta creşte cu viteza gândului şi ne regăsim în ea, în ochii ei. Şi e a noastră. Şi ştim că în mod clar dacă afară plouă sau viscoleşte, dacă spectacolul a fost bun sau mai puţin bun, dacă sunt ambuteiaje sau repetiţiile durează până în zori, noi suntem siguri că fericirea noastră e pe mâini bune, că ne aşteaptă şi că e tot ce avem mai frumos în lumea asta, e cea mai mare reuşită a noastră pe care o putem spune fără modestie. Milissa-Alexandrina, aşa se numeşte fericirea noastră”.

„Dacă aş putea conserva anumite clipe din viaţă”

„Trăim un secol grăbit, alergăm, ne sufocăm, suntem foarte acceleraţi, timpul nu mai reprezintă nimic. Eu mă strădui să depăşesc valul ăsta de rutină şi învălmăşeală care de cele mai multe ori ne îmbibă ca într-un burete şi savurez din tinereţe, las oboseala să aştepte. Niciodată nu ne ajunge timp şi dacă am avea mai multe vieţi tot nu ne-ar ajunge. Uneori îţi vine să apeși pauză pe una din clipe şi să priveşti dintr-o parte, cred că am rămîne înmărmuriţi. Viaţa ne oferă clipe care trebuie trăite cu ardoare, cineva din prietenii mei îmi spunea: „Dacă aş putea conserva anumite clipe din viaţă”. Dar, fiind o fire optimistă, lucrurile trebuie aranjate în aşa fel, încât să le reuşim pe toate şi la timpul lor, să nu permitem sângelui să-nnebunească-n vene, haosului sau agitaţiei să devasteze valorile”, a adăugat Daniela Burlaca, întrebată fiind cum face față rolului de mamă, soție, dar și de actriță.

S-au căsătorit foarte tineri fiind, iar acum, unirea și familia lor este și mai puternică, pentru că anume așa o face Melissa-Alexandrina. „Iurie Gologan şi Daniela Burlaca cred în dragoste la prima vedere!!! Cred în forţa umană de a fi impreună şi în familie. Cuplul nostru şi-a pus verighete pe când aveam doar 18 şi respectiv 20 de ani, îndrăgostiţi cum citim doar în poezii. Prinşi în vârtejul tinereţii şi al pasiunii. Oamenii sunt sortiţi unul pentru altul, iar noi credem în Destin”, a mai spus în interviul acordat EA Daniela Burlaca.

Foto: Ellene Mocrii, Facebook.com/DanielaBurlaca

Distribuie articolul: