Fără îndoială, toți admiratorii lui Dan Bălan au astăzi motiv de mare bucurie – interpretul împlinește 35 de ani. Cu această ocazie, femeile din viața sa nu au întârziat să vină cu urări, amintiri frumoase și cuvinte de laudă. Vezi ce i-au transmis acestea lui Dan.

Ludmila Bălan, mama lui Dan: “6 februarie – cea mai fericită zi pentru mine! La mulți ani, scumpul meu!”, a scris Tanti Ludmila, atașând o poză mai veche în care apare alături de fecior.

Tany Vander, duetul Lendo Calendo: “Astăzi e ziua de naștere a unei persoane foarte dragi mie, e ziua lui Dan Bălan! Îi doresc tot ce-i mai bun și mai frumos din lumea asta. La mulți ani producătorului, prietenului și mentorului meu! He is the best!”, a ținut să scrie Tany pe contul său de Facebook.

Victoria Cușnir, prieten: “Azi e ziua lui – omul și artistul pe care-l admir. L-aș ruga să-mi împrumute măcar un pic din perseverența sa, din răbdare, din perfecționismul și mai ales din forța lui internă, forță creatoare care copleșește. Da, azi în loc să-i urez de toate, eu îmi doresc să am din ceea ce el are cu prisosință. La mulți ani, Dan Bălan, să trăiești și să te înmulțești (zâmbește) vorba biblică! Te îmbratățișez cu multă căldura și te pup de nu te vezi! Be happy!”, a scris jurnalista Victoria Cușnir, cea care a realizat în 2013 și filmul documentar dedicat lui Dan Bălan.

Acum două zile, pe contul său oficial de Instagram, Dan Bălan posta o fotografie cu o socotitoare veche, motiv ca amicii săi virtuali să creadă că acesta își numără anii.

Echipa Revistei EA.md îi transmite interpretului mulți ani și multe succese în continuare!