Nunta a trecut, amintirile rămân. Rochia de mireasă este pentru noi, femeile, una dintre cele grozave amintiri de la propria nuntă, dar ce se întâmplă cu ea după? Îi pui un praf de sare și o bagi la păstrare sau faci business cu ea? Alegerea îți aparține! O păstrezi
Ești o romantică incurabilă și vrei să păstrezi mărturie a unei zile perfecte rochia de mireasă. Tu ai plănuit să o păstrezi pentru fiica ta sau nepoate să o admire și poate chiar să o poarte una dintre ele la nuntă. În cazul în care este un model clasic, dintr-un material de calitate, este foarte posibil ca una dintre ele să facă această alegere.

O vinzi
Nu îți place să te agăți de obiecte ci te mulțumesc amintirile. Ai prefera, în schimb, să îți recuperezi o parte din investiția inițială, deoarece nu ai făcut rabat de la calitate. În plus, este păcat să nu se folosească și altcineva de o asemenea rochie.

O împrumuți
Tu și prietena ta cea mai bună urmează să aveți nunta în același an? Poate că este puțin ciudat, dar deloc rușinos să purtați aceeași rochie de mireasa. E drept, veți avea mulți invitați comuni, însă dacă v-ați îndrăgostit amândouă de același model, iar modificările sunt minore așa că puteți profita și folosi aceeași rochie de mireasă. A treia purtare, dacă va mai fi una, vă recomandăm să fie “donație”. Această rochie de mireasă și-a făcut datoria!

O reciclezi
În funcție de modelul ales, poți să mai porți rochia și altă dată. Dacă ai mizat pe confort și ai ales o rochie simplă, ce poate fi purtată și la alte ocazii, felicitări! Dai dovadă de simț practic și încredere în sine ca nimeni alta. Dacă vrei, poți chiar să îi schimbi și culoarea!

Sursa: Miresici.ro