Flori, cadouri, şampanie, o cină romantică şi… sex. Vrem sau nu, ziua îndrăgostiţilor aşa se termină pentru cei care nu au divorţat  sau nu s-au despărţit. Potrivit studiilor, joia este ziua în care femeile întreţin cel mai des relaţii sexuale, aşa că astăzi va fi un motiv în plus să vă bucuraţi alături de partenerul vostru de momentele intime. Dar ce e de făcut după ce aţi ajuns pe culmele plăcerii? Mergeţi la duş, schimbaţi cearșafurile, trageţi un fum de ţigară sau pur şi simplu vă culcaţi şi dormiţi?

Ca această zi să se termine tot atât de frumos după cum a şi început, revista Pentru Ea vă oferă câteva sugestii.   1 Uită de inhibiţie. Oricât de deschisă ai fi când e vorba de sex, oricum ai unele rezerve… Nu trebuie! Pentru că dacă ai să te ruşinezi de bărbatul pe care îl ai alături, niciodată n-ai să reuşeşti să te dezlănţui suficient. După momentele în care aţi fost „împletiţi” ar fi bine să-i spui cât de bun a fost şi cât de frumos s-a purtat. Bărbaţilor le place să fie lăudaţi la acest capitol.

Încearcă să-l mângâi şi să-i spui care au fost cele mai plăcute atingeri şi cele mai excitante momente. Astfel şi el o să cunoască cum să se comporte corect cu corpul tău. 

Nu fă comparaţii, de genul: „ieri a fost mai bine” sau să-i spui că aţi avut momente ma tari decât astăzi. Totul este unic şi irepetabil pe lumea asta, chiar şi sexul.

 Relaţii

2 Mergeți împreună la duș. Nu te grăbi să fugi din pat direct după actul sexual, pentru că asta provoacă impresia că vrei mai rapid să scapi de ceva neplăcut. Cel mai bine e să mergeţi împreună. Potrivit site-ului csid.ro, cel mai bine e să mergi să urinezi, pentru că asta te scapă de infecţiile vaginale, apoi urmează-l în duş, unde ai putea să-i faci un masaj uşor şi aţi putea să vă spălaţi unul pe celălalt.

3 Fă-i un masaj erotic. Ai grijă ca după o partidă de amor, să-l faci să se simtă răsfăţat, măcar azi. De cele mai multe ori, bărbaţii adorm rapid, pentru că se consumă. Tu poţi să-i oferi înainte de somn un masaj calitativ prin care să-i arăţi cine e stăpâna corpului său. Cu siguranţă, după un aşa răsfăţ, nu va mai avea chef de somn.   

4 Urmăriţi un film horror. După ce aţi făcut un duş, pituliţi-vă ambii sub o plapumă cu un castron de floricele în braţe şi urmăriţi un film înfricoşător. Această metodă stimulează creşterea hormonului stresului (cortizolul) în organism, ceea ce vă va face să vă apropiaţi şi să aveţi nevoie de îmbrăţişări pentru a trece mai uşor momentele de groază. Iar după ce se termină filmul, o puteţi lua de la capăt, un motiv în plus să eliminaţi stresul.

           Sex


5 Mâncaţi îngheţată.
Ce poate fi mai senzual, decât doi oameni care se iubesc, complet goi la bucătărie şi mănâncă îngheţată?

Chiar dacă eşti la dietă, în această zi, a iubirii, îţi poţi permite să faci o excepţie, mai ales că în timpul unui act sexual se pierd în medie 150 kcal.

Ziua îndrăgostiţilor este un motiv bun să uiţi de probleme, certuri, ratele de la bancă şi muncă. S-ar putea să vii obosită de la serviciu şi să nu ai prea mare chef de dragoste, dar nu uita că sexul este cel mai bun antidot împotriva stresului şi anxietăţii. Bucură-te de această zi pentru că este una foarte frumoasă, e ziua ta şi a lui și nu uita că acest scenariu poate fi repetat și de Dragobete!