Natalia Barbu uimește din nou! După o vacanță de zile mari în două locații superbe, artista a trecut oceanul și s-a apucat intens de lucru. În Miami, Natalia va lucra la câteva piese din noul său album, preconizat pentru anul acesta. Iată cu cine muncește artista.

„La Miami cu Khris Rickards, „vinovat” pentru textele minunate de pe noul meu album”, scrie Natalia Barbu, zâmbind, pe contul său de Facebook.

Natalia barbu

Se pare că anume acolo, Natalia Barbu va înregistra o parte dintre piesele sale de pe viitorul album, unde vor fi incluse și creații proprii. Despre el, artista a menționat și într-un interviu acordat Revistei noastre: „Nu mai merg la un compozitor să cumpăr o piesă gata. Prefer să lucrez personal alături de compozitor, iar în final să nu-mi placă și s-o luăm cu totul de la capăt. Nu pot promite, astfel, că în jumătate de an voi lansa albumul, dar sper să vină cât de curând.”

Natalia barbu

Despre lansarea albumului ei, Natalia ne-a declarat: „Nu pot să dau un termen exact, pentru că se mai lucrează la el. Sper foarte mult ca până în toamnă să fie gata.”

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: