Interpreţii vor sărbători ziua dragostei pe scenă. Aceştia vor cânta dragostea pentru cei îndrăgostiţi la mai multe restaurante din capitală. Însă, nu se vor lipsi nici ei de surprize şi cine romantice. Unii n-au pus la cale nici o surpriză pentru partenerul de viaţă, alţii vor fi alături de parteneri abia seara. Familia Costi şi Corina Burlacu în ziua dragostei, de 14 februarie, sunt solicitaţi să cânte şi să modereze mai multe evenimente. Însă, spre seară sunt invitaţi la balul tuturor perechilor care şi-au sărbătorit nunta la unul dintre restaurantele din Chişinău. Seara va fi cu o surpriză pentru Corina, ne-a spus soţul ei, refuzând să ofere mai multe detalii, argumentând că ar fi ceva personal.

Şi în familia interpretei Nelly Ciobanu, iniţiativa de a sărbători ziua dragostei la unul dintre restaurantele din Chişinău, vine din partea soţului. Nelly spune că seara este soliticată ca interpretă la un local, unde toţi îndrăgostiţii vor sărbători ziua dragostei. ” Această sărbătoare dă ton pentru cei care se iubesc. Iar cei care sunt certaţi, se împacă. În această zi suntem mai pozitivi şi mai iubitori”, ne-a mărturisit Nelly Ciobanu.

Planurile interpretului Pasha Parfeni au fost date peste cap de o problemă de sănătate, acesta suferă o intoxicaţie. Pasha spune că cel mai probabil, va sărbători ziua dragostei mâine alături de prietena lui. Mai dificil e că a fost invitat seara la mai multe evenimente şi speră ca totuşi se va simţi mai bine.

Olia Tira de dimineaţă şi-a surprins persoana dragă cu o surpriză. Interpreta ne destăinuie că această zi este una specială, chiar dacă ar trebui să dăruim iubire în fiecare zi. “Ziua de 14 februarie are o aură a îndrăgostiţilor, care se gândesc mai mult la iubire”. Am întrebat-o cum îşi va sărbători această zi şi ne-a spus: “În prima parte a zilei voi munci, iar în cea dea doua parte, voi avea parte de o cină romantică cu persoana dragă”.

Alexandru Manciu deocamdată nu i-a pregătit nici o surpriză soţiei, însă spune că o va face pe parcursul zilei. Ca şi toţi interpreţii, Alexandru va munci, însă nu renunţă la o cină romantică. “Moldovenii sunt norocoşi pentru că pot sărbători ziua dragostei şi pe 14 februarie de Sfântul Valentin şi Valentina, dar şi pe 24 februarie, dragobetele. Această zi este un motiv în plus ca îndrăgostiţii să-şi spună cuvinte dulci”, spune interpretul.

Distribuie articolul: