Viața Andreei Marin s-a schimbat radical, în ultimul an și jumătate. A slăbit considerabil, a adoptat un stil de viață sănătos, care nu doar că o ajută să arate extrem de bine, dar îi conferă un tonus minunat și o foarte mare poftă de viață. În plus, iubește și radiază de fericire! Potrivit ADPM.RO, vedeta a dezvăluit care au fost cei mai importanți pași pe care i-a făcut către această binevenită schimbare!

Nu doar că a slăbit considerabil și afișează, astăzi, o siluetă impecabilă. Însăși viața Andreei Marin s-a schimbat din foarte multe puncte de vedere, în ultimul an și jumătate. De la starea ei de sănătate, până la atitudine, mod de gândire și viața personală – toate au luat o turnură extrem de frumoasă.

Este important însă de știut că aceste schimbări nu s-au produs de la sine, ci reprezintaă rodul unor decizii pe care Andreea a avut curajul, determinarea și puterea de a le lua la momentul potrivit.

„Cred că nu eram împăcată cu mine însămi. Avem și părți bune, avem și părți întunecate. Fiecare dintre noi. Cine crede că este un om perfect, greșeste. Avem în fiecare zi ceva de învățat. E important, însă, momentul în care conștientizezi toate lucrurile astea și când ești de acord să treci de la vorbă la faptă, pentru că noi, în general, cunoaștem principii, suntem de acord cu idei mărețe, dar nu le și transpunem în fapte, în propria viață” a mărturisit Zâna Surprizelor.

”De un an și ceva, am luat hotărârea să fac fiecare clipă să merite a fi trăită. Să simt cu adevărat că merită să trec prin viața asta și că am ceva de lăsat în urmî. În momentul în care am început să gândesc așa și să gândesc că nu există nu se poate și că nu există problemă fără soluționare, abia atunci viața mea s-a schimbat. Și din punct de vedere al sănătății, și din punct de vedere al atitudinii mele față de ceea ce părea de nerezolvat înainte și astăzi se rezolvă cu voință, cu creativitate, iar viața personală a luat o altă turnură. Practic, dacă emiți vibrații pozitive, atragi energie pozitivă și oameni frumoși în jurul tău”, mai spune Andreea Marin.

În prezent, vedeta se află în plin turneu național „Prețuiește Viața”.

Sursa/Foto: ADPM.ro

Distribuie articolul: