Cum sezonul rece e în toi, avem tendinţa să alegem culori posomorâte şi plictisitoare pentru hainele noastre. Dar nu ar trebui să ne limităm doar la asta. Designerii ne oferă o multitudine de opţiuni interesante. Albastrul regal. Un albastru electric, intens, ce conferă ţinutei o adâncime aparte şi o notă de distincţie. E o culoare puternică, dar foarte uşor de încorporat în ţinutele de zi cu zi.

Roşul pasional. Toamna sau iarna, nuanţele de roşu aprins, viu, îţi asigură o pată de culoare în garderobă şi adaugă pasiune ţinutei. Un accent roşu te va face mai încrezătore şi te va scoate din mulţime.

Verde crud. Verdele aprins, de smarald, e prezent pe podiumuri. O culoare nobilă, curată, pe care poţi să o porţi fără teamă şi să arăţi chic. Nu lăsa sezonul rece să te facă melancolică, adoptă culoarea proaspătă a primăverii.

Alb şi negru. Acestea sunt două culori clasice etern prezente în fiecare garderobă şi mereu în vogă. În sezonul rece putem să ne jucăm de-a combinaţia alb-negru cât ne ţine imaginaţia.

Gri nu înseamnă plicticos. Griul este o alegere fără greş, uşor de combinat şi de purtat. De la culori simple și neutre (nude, cappucino, gri petrol) şi până la cele metalizate, designerii ne spun că orice piesă vestimenară va arăta bine.

Violet. Movul închis se întoarce în garderobele noastre. Pe cât de îndrăzneaţă e culoarea, pe atât de uşor se înscrie în ţinutele călduroase de iarnă.

Culorile pastelate. De la roz pal, prăfuit, până la nuanţe delicate de nude şi maro, podiumurile abundă în culori pastelate. Piesele executate în aceasă gamă inspiră delicateţe şi feminitate. O prezenţă puternică a acestor nuanțe se observă la Chanel, Christian Dior sau Givenchy.

Color-blocking. Designerii ne recomandă se fim îndrăzneţi. Trendul de color-blocking e în vogă (momentul când într-o ţinută culorile pure contrastează între ele). Aceasta nu înseamnă doar combinaţii de galben-acid cu roz fuchsia, ci şi albastru cu maro, verde smarald şi negru, oranj – violet, roz – roşu. Trucul este să alegi piese în culori uni, fără multe detalii sau imprimeuri. Combină culorile puternice între ele şi crează un număr infinit de ţinute.

În sezonul rece e timpul să spargem monotonia. Joacă-te cu nuanţele şi culorile, alege combinaţii îndrăzneţe şi bucură-te de diversitate!

Distribuie articolul: