Primăvara asta, vedetele experimentează la maxim cu look-urile lor, iar Delia este încă o dovadă a acestui lucru. Știam cu toții că e blondă înrăită și că nu renunță la această nuanță a părului nici în ruptul capului. Astăzi, însă, ne-am convins de un alt lucru: Delia a decis să impresioneze cu o culoare neașteptată!

Hai zi ce culoare e asta! Nu e albastru și nici verde. E culoarea sirenei!”, se lăuda astăzi Delia Matache, pe internet. Vedeta a afișat și dovada foto a schimbării de look pe care și-a făcut-o. Este vorba despre un balayage pe care Delia a ținut să-l încerce pe propria podoabă capilară.

Noua culoare care și-a făcut loc în firele de păr ale Deliei Matache se combină perfect cu cea a ochilor săi, dar și cu machiajul pe care l-a afișat astăzi. Fanii virtuali n-au apreciat cu urale felul în care s-a impus Delia, declarând că în timp ce unele femei vopsesc ouă, altele își vopsesc părul.

foto: Facebook

foto: Facebook

Delia a fost mereu una dintre cele mai impresionante figuri din showbizul românesc și asta, datorită imaginii sale impecabile și a felului inedit în care apărea îi public.

foto: Instagram

foto: Instagram

Adevărul, însă, e că Delia poartă extensii, iar podoaba voluminoasă și buclată, afișată în fotografii, este artificială. Acest secret bine ascuns a ieșit la iveală încă toamna trecută, când pe internet a apărut o serie de fotografii care îi trădează vizita la un hair stilist care îi schimba extensiile!

foto: Instagram

foto: Instagram

Vedeta recurge la extensii de ani buni, pentru că părul său natural este vizibil prea scurt și fără volum pentru ca interpreta să afișeze un look demn de videoclipuri și copertele revistelor!

Instagram

Instagram

Se pare că Delia chiar nu intenționează să renunțe la părul artificial, odată ce l-a și vopsit!

foto: Instagram

foto: Instagram

foto: Instagram

foto: Instagram

Distribuie articolul: