Loredana Groza a sosit ieri la Chișinău, pentru a-și încheia turneul ”MAGIC” și pentru a-și revedea admiratorii din Republica Moldova, care, în opinia sa, ”sunt niște fani extraordinari”. Interpreta a recunoscut și ce impresii o leagă de Carla’s Dreams – trupa cu care a colaborat recent, în contextul piesei ”Lumea ta”.

Imediat de cum s-a menționat numele trupei Carla’s Dreams, pe chipul Loredanei Groza a apărut un zâmbet discret:

”Este o trupă extraordinar de profundă și talentată. Prima interacțiune cu acești băieți a fost ca o dragoste la prima vedere. Piesa LUMEA TA are un masaj extrem de sublim.”

Cu privire la prestația trupei moldovenești pe piața muzicală românească, Loredana spune că a așteptat ca piesa băieților să fie mult mai promovată: ”În România, băieții n-au fost promovați pe măsura talentului” a spus ea.

Chiar și în prezent relația dintre Loredana și Carla’s este una foarte bună. Interpreta a mărturisit că așteaptă noi colaborări cu băieții și că le va fi mereu aproape.

În această seară, însă, trupa nu va cânta alături de Loredana Groza pe scena Palatului Național, întrucât este plecată, din spusele cântăreței, într-o deplasare.

 Sursă foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: