De cele mai multe ori, bărbaţii se sperie de acest tip de angajament, fără să aibă vreun motiv anume, dar sunt şi cazuri în care unii nativi de abia aşteaptă marele eveniment. Află ce crede partenerul tău despre căsătorie, în funcţie de zodia lui. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionii sunt indiferenţi când vine vorba de căsătorie, acest lucru putând fi subiectul multor certuri dintre voi, la un moment dat. Ştie că acest lucru se va întâmpla cândva, fără să îşi piardă prea mult timp vorbind despre asta. Aşteaptă să vină totul natural, însă atitudinea lui lasă loc de interpretări. Este posibil ca nu el să facă cererea cu pricina, ci să aştepte să fie cerut.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Nativul din Săgetător este cel mai contra căsătoriei, cel puţin până la o anumită vârstă. Acesta vrea să îşi trăiască viaţa din plin şi nu vrea să se lege la cap fără să îl doară. Este un crai în adevăratul sens al cuvântului, iar o verighetă pe deget l-ar împiedica să mai facă cuceriri pe unde apucă. Dacă nu reuşeşti să îl schimbi, nu te baza pe el!

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Nativul din această zodie are alte ţeluri în viaţă decât să se căsătorească. Atunci când se simte împlinit din punct de vedere profesional şi financiar, va decide fără doar şi poate să îşi întemeieze şi o familie. Dacă iubitul tău este din acest semn zodiacal, iar tu îţi doreşti să te măriţi cu el, atunci încearcă pe cât posibil să îl ajuţi să obţină ceea ce îşi doreşte.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Vărsătorii încearcă pe cât posibil să îşi construiască o relaţie serioasă şi de lungă durată. Nu face un ţel din căsătorie şi vrea să aibă alături de el o persoană cu acelaşi mod de gândire ca şi el. Poate să trăiască toată viaţa fără acel act dacă se simte fericit lângă persoana de lângă el. Acesta nu îşi schimbă opinia nici când apare un copil în peisaj.

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Nativul din Peşti vrea să se căsătorească din tot sufletul, dar ascunde acest lucru. Îţi poate lăsa falsa impresie că nu îşi doreşte absolut deloc, dar de fapt gândul să îi zboare numai acolo. Când îşi va face curaj să te ceară, aşteaptă-te ca totul să fie deja pregătit cu mult timp în urmă.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nativului din Berbec i se pare mult mai important ca două persoane să se înţeleagă reciproc, decât un act. Nu face din asta un scop în viaţă şi nu îi plac presiunile. Dacă ai un iubit din această zodie, nu trebuie să fii speriată că nu te va iubi toată viaţa, pentru că o va face. Acestuia nu îi place să facă o afacere din relaţia lui şi nu vrea să îşi bată capul alergând să împace pe toată lumea.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Nativul din Taur adoră să fie la casa lui şi caută în fiecare parteneră a lui calităţile unei soţii adevărate. Dacă este foarte sigur pe sentimentele pe care vi le purtaţi unul altuia, atunci acest bărbat te va cere în căsătorie numaidecât. Acesta consideră că legământul cu pricina nu trebuie să lipsească din viaţa unui om, ba chiar poate să se întâmple de mai multe ori.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nativul din Gemeni este mai imatur din fire, fapt pentru care se va căsători din grabă, fără să gândească prea mult. Acest legământ i se pare unul normal şi nu îi acordă prea mare importanţă. Se poate spune că ia în râs marele eveniment şi este posibil să îl regrete mai târziu. Dacă ai un iubit din această zodie, fi tu cea care nu acceptă din prima o astfel de decizie pe fugă.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Nativul din Rac trăieşte pentru a se căsători şi pentru a avea o familie în toată regula. Pentru el, căsătoria este cel mai important lucru care i se poate întâmpla şi deşi nu simte că trebuie să o facă, o va face din principiu. De regulă are grijă să îşi aleagă soţia din timp şi să o testeze până la marele eveniment.

Leu (22 iulie – 22 august)
Pentru nativul din Leu, căsătoria este mai puţin importantă decât înţelegerea dintre doi oameni. Acesta va face nuntă doar când lumea din jur îi va spune să o facă şi când se va considera bătrân pentru a fi încă burlac. Acest act are o singură semnificaţie pentru el, şi anume un motiv să nu fie criticat de cei din jurul lui.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Bărbatul din Fecioară ţine la marele pas şi vrea să aibă parte de el o singură dată în viaţă. De aceea, acesta lasă mult timp să treacă până se va decide că trebuie să o facă. Adoră perfecţiunea şi amână nunta până pune totul la punct. Nu concepe să nu iasă exact cum îşi doreşte, dar nu se pune problema că nu te vrea ca soţie. Trebuie să ai răbdare şi să nu îl părăseşti dacă tu eşti puţin mai grăbită.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Nativul din Balanţă este foarte fricos şi nu concepe să fie un bărbat divorţat. Amână acest moment de teamă, dar la un moment dat îşi va dori stabilitate cu orice risc. Vrea mai mult să aibă armonie în cuplu, decât să fie însurat şi nefericit. Nu trebuie să îl critici, gândirea lui este una bună şi dacă îl iubeşti, trebuie să îl accepţi cu bune şi cu rele.

 

Distribuie articolul: